Zadovoljna.si
Par - 11

Seks

Špela zapeljala mladega sodelavca kar sredi pisarne

Brane Kastelic
29. 03. 2012 12.20
0

Brane Kastelic je pronicljiv in duhovit kolumnist, pisatelj in dopisnik z Otoka. Ob njegovih erotičnih zgodbah je odraščalo več generacij Slovenk in Slovencev, mnogi so si z njegovim domiselnim pisanjem popestrili seksualno življenje, Brane pa s svojimi erotičnimi zgodbami že dobro leto razveseljuje tudi bralke in bralce portala zadovoljna.si.

Imate kakšnega sodelavca, s katerim bi se brez pomišljanja in omahovanja ter celo brez slabe vesti 'dale dol'? Gotovo ga imate. Katera pa ga nima! Sama zaradi njega doživljam čisto pravo dramo. Vedno sem mislila, da imamo ženske vse premalo moških. Dokler sem razmišljala o drugih ženskah, nisem 'travmatizirala', odkar pa razmišljam o tem, s koliko moškimi se nisem 'dala dol', pa sem si jih želela, me, iskreno rečeno, stisne.  
Mislim, da ni kriv mož, ki je v redu, kolikor so pač v redu možje po dobrih desetih letih zakona, ampak to, da se počasi bližam štiridesetemu letu. Vsak čas jih bom imela osemintrideset. Pomalem je kriva tudi najstarejša sodelavka, ki se bliža petdesetemu. 
'Pojma nimaš, kako boli, ko se moški nenadoma nehajo zanimati zate, ker so vse druge mlajše od tebe,' mi je potožila. Po njenem so ključni novinci.

Na napačni strani štiridesetih

'Kmalu po štiridesetem letu ugotoviš, da se vsi novinci v službi zanimajo za vse pod štiridesetem, tebe pa sprašujejo samo za nasvete. Kadar so tako fajn, da so za pojest, si misliš, pojdi se solit, nočem ti dajati nasvetov, dala bi ti nekaj drugega, nekaj, kar je zaradi tebe vroče in vlažno.'
S takimi in podobnimi mi meša glavo, v kateri je že tako precejšnja zmešnjava. Vsak dan mi pove kaj novega, kar me spravi v slabo voljo.
'Danes res ne vem, zakaj nisem šla v posteljo z moškimi, zaradi katerih sem imela vlažno mednožje, ko so me osvajali! Takrat sem mislila, da vem. Želela sem si jih, pa nisem spala z njimi, ker sem bila zvesta možu. In kaj se je zgodilo? Klasika. Kmalu po mojem petdesetem rojstnem dnevu mi je pobegnil z mlado sodelavko, ki bi ji lahko bil oče. Sama lahko enako mladega moškega samo še ... posvojim,' mi je predavala izkušena kolegica.

Obletavanje

V meni je posadila črva, ki pa ni kdo ve kako glasno glodal, dokler nisem na svoji koži občutila posledice nezanimanja novinca. Bil je prvi, ki po tistem, ko sva si ob predstavitvi segla v roko, ni pokazal čisto nobenega 'neslužbenega' zanimanja zame. Težave ni bila samo v tem, da tega nisem bila navajena, ker so me moški vedno obletavali, vsaj dokler niso ugotovili, da z menoj izgubljajo čas in energijo, ampak posebej v tem, da je bil prvi moški, ki je v meni porušil notranji mir, neke vrste sprijaznjenje s povprečnim zakonom, v katerem se nadpovprečne reči v postelji že dolgo niso več dogajale. Kaj mislim z nadpovprečnostjo? Na primer tako imenovan umazan vikend ali dve uri posteljnega veselja ali že več kot en orgazem.

Izlivi vlage

Pogled mi je kar naprej uhajal k njemu. Nisem se ga mogla nagledati. Vse na njem mi je bilo všeč. Njegove temne oči, njegovi nasmehi, njegova telesna govorica, njegov vonj. Posebej vonj. Ta me je sesuval. Še noben moški mi ni tako dišal. Zelo nespodobno. Samo mimo je prišel in sem bila vsa iz sebe in kmalu sem med nogama čutila tisto prijetno ščemenje, ki napoveduje vlago. Večji izliv vlage. In že sem imela vlažno pič... in hlačke. In tiščala skupaj stegna. In po vsem telesu čutila sladko strujanje poželenja. 
Pri meni vse to. Pri njem pa nič. Z vsako mlado trapo, ki so v njegovi družbi rezgetale kot potrebne kobile (kako sem zlobna!), je že bil na kavi ali malici, jaz pa kot da nisem obstajala. To je bila prava drama za moj ženski ego, ki mu nisem bila kos. To je bilo zame nekaj čisto novega. Kar nekaj služb sem zamenjala, preden sem se ustalila v sedanji, pa sem se 'dala dol' samo z enim sodelavcem. Nikoli prej in nikoli kasneje nisem bila nezvesta možu.

Moževo veselje

Ta 'spodrsljaj' je bil posledica radovednosti, okoliščin in priložnosti, skupne službene poti. In njegove vztrajnosti. Dve leti me je obletaval. Ni bil slab tip, nisem pa bila zaljubljena vanj, želela sem si ga šele potem, ko sva v njegovi hotelski sobi odprla drugo steklenico vina. Pa je bil seks vseeno boljši, kot je ponavadi doma. Žal. Zdaj je bilo vse drugače. Zdaj se moški, zaradi katerega sem približno pol delovnega časa vlažna med nogama, ne meni zame. Najbolj neverjetna posledica moje obsedenosti z njim pa je bila nenadna erupcija seksa v zakonski spalnici. Sama tega ne bi niti opazila.
'Ne vem, kaj 'jemlješ', vendar mi je vseeno. Spet si divja kot nekoč,' mi je dejal po ognjevitem seksu, med katerim sem se spremenila v rodeo kraljico in ga divje jezdila, tudi po tistem, ko mi je prišlo že tretjič. Niti pomislila nisem na to, da sem bila morda tudi sama kriva za prej rutinski in 'povprečen' zakonski seks. Moja glava je bila preveč polna vse manj novega sodelavca. Glava in mednožje. Jezdila sem moža, prihajalo mi je s sodelavcem Janom.
Jan, Jan, Jan ... Kako bi se 'dala dol' z njim!

Usodni vonj

Več kot šest mesecev po tistem, ko je prišel v podjetje, nama je skupni šef naložil manjši projekt, ki je moral biti hitro končan. V enem tednu. Kako sem šele potem trpela, ker sem ga imela vsak dan ob sebi. Bil je olikan, vljuden in prijazen, vendar je bilo to vse. Meni pa se je mešalo in mi zalivalo hlačke. Zaradi njegovih oči, nasmehov, lepih rok in dolgih prstov, vonja ... Predvsem vonja. Kaj takega še ne! Kar naskočila bi ga.
Ko je četrti, predzadnji dan projekta, predlagal, da bi ostala v službi, dokler ga ne končava, bi skoraj zavpila 'yes' ali kaj podobnega. Pa sem samo prikimala in možu poslala tekst, da me ne bo domov pred deseto zvečer ... Prišla sem ob enih. Projekt sva končala do desetih, kmalu po deseti pa sva začela novega. Ja, 'dol' sva se dala. Še ko sva delala, se je vedel povsem drugače kot prejšnjih šest mesecev. Drugače me je gledal, velikokrat se mi je nasmehnil, duhovičil je, se me tu in tam dotaknil, mi mimogrede dal kakšen kompliment. 
'Mislim, da je to ... to,' je dejal, ko sva okrog devetih zvečer prelistala stiskan projekt, mapo položil na mizo in vstal.

Masaža in šepeti

'Utrujena?' je dejal, ko je nenadoma stal za menoj in me več kot presenetil, ko me je začel nežno masirati po vratu. 
'Hmmm,' sem zastokala, zamižala in prosila, ne vem koga, da ne bi odnehal z masažo. Prošnja je več kot zalegla. In jaz sem se topila. Vsepovsod. Posebej potem, ko sem na vratu začutila njegove tople ustnice in vročo sapo ter božajoče šepetajoče besede. In ta njegov vonj. Omamljal me je. 
'Obožujem te, Špela,' je dejal in me povsem zmedel. Šepetal mi je kompliment za komplimentom. Užitek, ki so mi ga prinašale njegove ustnice na mojem občutljivem ušesnem mešičku, in roke, ki so nežno objele moje prsi, so pregnali vsa vprašanja. Počasi sem se dvignila s stola, ga objela okrog pasu in mu ponudila ustnice. Dolgo sva se nežno poljubljala. Njegove roke so bile vsepovsod. Ne vem, kdaj sem ostala brez krila, vem pa, da sem nenadoma začutila njegovo roko, ki se je začela spuščati v hlačke, v katerih sem imela povodenj. Niti na misel mi ni prišlo, da bi ga ustavila. Hotela sem ga, tam in takrat.

Ples prstov

Njegovi prsti so zaplesali v mojem mokrem mednožju. Sladkost, vrtoglavica, poželenje, pohota, nepopisna želja po njegovi žilavi napeti moškosti, ki se je nenadoma pojavila v rokah ... Moja roka je divjala po njej, še in še. Njegovi prsti pa so vseeno ohranjali stalni ravno prav hiter ali počasen ritem v mojem mednožju. Sem ga vtaknila jaz? Ga je on? Sanja se mi, vem samo to, da sem ga nenadoma sedela na njegovi delovni mizi, da sem ga z nogama oklepala okrog pasu in imela v sebi super kur... Vse bolj. Kako polna ... Kako zelo polna sem bila. In kako lepo ga je suval vame. Prihajala sem mu nasproti. Meni se je mudilo v orgazem, on pa je ohranjal stalni pravi ritem. Vpila bi, kričala bi ... ko me je močan orgazmičmi val odnesel tako daleč visoko, kot še nisem bila. Bilo je tako dobro, tako sladko, tako noro, da res nisem vedela zase. Ko sem, sem hotela še in še in še. Potem sem hotela njegovo seme. Sesala sem mu in lizala, vse dokler nisem imela polnih ust in prvič v življenju sem šla čisto do konca, pogoltnila vse, kar mi je dal, in še dolgo potem oblizovala njegovo moškost. Vse se enkrat zgodi prvič ...

Baraba!?

Seveda sem ga, ko me je peljal domov, vprašala, zakaj me je šest mesecev tako rekoč ignoriral. Nasmehnil se je.
'Zato, ker sem si želel spati s teboj,' je dejal.
Odkimavala sem. Nisem razumela. Spati si je želel z menoj, pa me je ignoriral?
'Zelo si mi bila všeč od prvega dne, Špela. Opravil sem domačo nalogo. Povprašal, kako je s teboj, in slišal, da so te moški zastonj obletavali, da si zvesta žena. Ubrati sem moral drugačno taktiko,' mi je dejal.
Domača naloga? Zvesta žena? Drugačna taktika? 
Je Jan pravzaprav baraba? Ne vem (še), vem pa, da je čudovit ljubimec, ki si me želi kar naprej. In da, pri osemintridesetih raje seksam, kot sem kdaj koli prej. 
Vse drugo prepuščam času.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368