Zadovoljna.si
seks

Osebna rast in odnosi

Štirje načini, kako pomagati partnerju!

U.S.
27. 06. 2014 10.12
0

Čeprav so zgodbe, da imamo ženske raje večje penise, bolj kot ne napihnjene, bi nekatere kljub vsemu rade, da bi imel njihov partner vsaj nekaj centimetrov daljšega. Poleg tako imenovanih podaljševalcev spolnega organa poznamo tudi hitrejše rešitve, ki zagotavljajo doseganje želenih rezultatov.

moški v spodnjicah
moški v spodnjicah FOTO: Thinkstock

Podaljševalci spolnih organov so sicer inovativni pripomočki za daljše in boljše užitke. Moški jih morajo sicer nositi več ur dnevno in po nekaj mesecih se njihovo premoženje v hlačah res poveča za nekaj centimetrov, obstajajo pa tudi hitrejše rešitve. Poglejmo nekatere:

Močneje ga vzburite

Eden od faktorjev, ki vplivajo na velikost spolenga uda, je zagotovo tudi količina krvi v penisu. Količina pa je odvisna v prvi vrsti od stopnje moške vzburjenosti. Z drugimi besedami, bolj kot je vaš partner vzburjen, večji in bolj trd bo njegov penis. Zato podaljšajte predigro in ustrezite njegovim željam, saj se vam bo kasneje primerno zahvalil.

Pomagajte mu!

Med seksom močno stiskajte medenične mišice. Vaginalni robovi se bodo močneje oprijeli njegovega penisa, zato ga boste močneje čutile v sebi. Imele boste občutek, da je večji in debelejši.

Naj si vzame nekaj abstinenčnih dni

Četudi imata s partnerjem zgledno spolno življenje, se vaš moški po vsej verjetnosti občasno rad tudi sam 'poigra'. Toda če se uspeta dogovoriti, da nekaj časa ne bo masturbiral, bo njegova prva erekcija, ko bosta znova pripravljena na akcijo, močnejša kot sicer. Torej je krajše obdobje abstinence odlično za oba!

Spolne igračke

Obstaja veliko različnih spolnih igrač, namenjenih parom. Vibratorji omogočajo partnerjema sočasen užitek, ženske pa še dodatno ponesejo do popolnih občutkov. Naj torej postane vajin redni spremljevalec!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493