Zadovoljna.si
Zdravniki ženskam tik nad 'stikalo' ižitka vbrizgajo posebno polnilo.

Osebna rast in odnosi

Točka G – stikalo užitka

Vesna Pfeifer
2008-05-06 14:03
4

Ženskam se obetajo še večji seksualni užitki. Znanstveniki so našli metodo, kako povečati točko G. Strošek znaša od 1.000 do 1.200 evrov.

Da legendarna točka G, vir ženskega seksualnega užitka, obstaja, ni več skrivnost. Številni mediji so poročali o odkritju italijanskega zdravnika, ki je z znanstveno metodo prvi dokazal, da točka G ni le pobožna želja. Dr. Emmanuele Jannini z Univerze v Aquili je s skupino sodelavcev z ultrazvokom izmeril velikost in obliko tkiva v sprednjem delu nožnice, kjer se pogosto predvideva, da se nahaja točka G. Test so opravili na dvajsetih prostovoljkah in ugotovili, da je bilo tkivo v prvem delu vagine pri devetih ženskah, ki so lahko doživljale vaginalni orgazem, tanjše kot pri ostalih, ki ga niso dosegle. "Prvič v zgodovini obstaja metoda, s katero lahko ugotovimo, ali ženska ima točko G ali ne," je takrat zatrdil dr. Jannini.

Vse bliže nasladi


Znanstveniki so že naredili korak naprej. Italijani so točko G prvi 'fotografirali', Američani pa so že razvili metodo, kako točko G pri ženskah, ki jo imajo, povečati. Oče tehnike, za katero mu bodo ženske najverjetneje zelo hvaležne, je ameriški zdravnik David Matlock z instituta Laser Vaginal Rejuvenation iz Los Angelesa. Metodo je preizkusil na 840 ženskah in kar pri 79 odstotkih je bil poseg uspešen. Prve prostovoljke so že osrečili tudi v sosednji Italiji. Androlog in seksolog Alessandro Littara je na italijanskem Inštitutu za lasersko kirurgijo v Milanu na sedmih prostovoljkah izvedel poseg, s katerim je mogoče 'povečati' točko G. “V Italiji smo še na začetku, vendar so bili posegi na prvih sedmih prostovoljkah, starih med 30 in 40 let, uspešni kar v 75 do 80 odstotkih," je potrdil Littara.

G -Spot Amplification


Kot je pojasnil dr. Jannini, je točka G dobro zaznavna struktura, ima jo 89 odstotkov žensk in je skrita v sluznici v prvem delu nožnice. Z metodo G -Spot Amplification zdravniki ženski vbrizgajo posebno sestavino, ki se absorbira tik nad točko G. Gre za neke vrste polnilo, ki vsebuje hiluronsko kislino ali kolagen, ki ga vbrizgajo tik nad stikalom užitka. “Na ta način ustvarimo neke vrste stopničko, ki naredi točko G bolj otipljivo. Povedano drugače, točka G se s to metodo napihne, zaradi česar jo partner med spolnim aktom veliko lažje najde in stimulira,“ je povedal dr. Littara. Poseg opravijo ambulantno, postopek je hiter, saj predpriprava traja okoli 30 minut, samo vbrizganje polnila pa minuto. Za poseg je treba odšteti od 1.000 do 1.200 evrov, edina pomanjkljivost pa je v tem, da ga je treba ponoviti vsakih šest mesecev, saj se učinek razblini.


KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 138