Zadovoljna.si
Gole vremenarke obnorele svet.

Osebna rast in odnosi

Vremenska napoved zgoraj brez

T.M.
11. 03. 2010 18.45
7

V tem zasneženem mrzlem vremenu so še posebej zaželene vroče in razgaljene vremenarke, ki dvigujejo pritisk gledalcem po vsem svetu.

Gole vremenarke obnorele svet.
Gole vremenarke obnorele svet.FOTO:

Na številnih televizijskih postajah daleč naokoli so zablestele gole napovedovalke poročil, ki medtem ko berejo novice, slačijo odvečna oblačila in razgaljajo svoja mlada telesa. Najbolj vztrajne gledalce vselej nagradijo z razkritjem svojega oprsja, tiste bolj drzne pa slečejo tudi hlačke. Tudi v Sloveniji so že razmišljali o postavnih dekletih, ki ne bi razveseljevale le z dobro vremensko napovedjo, ampak predvsem z ženskimi čari. Skoraj v vsaki evropski državi so že predstavili gole vremenarke, le pri nas še vedno čakamo na pogumna dekleta, ki bi brez zadržkov odvrgle krpice.

Hrvatica je zaslovela zaradi svojega poguma, ko se je slekla pred kamerami.
Hrvatica je zaslovela zaradi svojega poguma, ko se je slekla pred kamerami. FOTO:

Razgaljena hrvaška voditeljica

V medijsko orbito so prsato Sabino Čedić izstrelile prav gole novice, ki so zaznamovale televizijsko sceno pri naših južnih sosedih. Simpatična Hrvatica je ostala zvesta svojemu delu in čeprav je na začetku svoje kariere pogosto imela tremo, je ta neprijeten občutek postopoma izginil. "Nič več me ni strah, da se moram pred kamero slačiti. Svojega dela sem se lotila strogo profesionalno, in četudi me nekateri moški neprestano nadlegujejo ter silijo v seks, nisem podlegla njihovim ponudbam. Morajo se zavedati, da gre zgolj za službo, ki jo opravljam, in ne vem, kaj ima to skupnega s seksom. Po takšnem prepričanju bi morale biti vse ženske na nudistični plaži voljne za seks z mimoidočimi. Vendar je takšnega primitivnega načina razmišljanja na srečo vedno manj," pove Sabina, ki ji ni nerodno govoriti o seksu in je v svojih golih intervjujih pripravila marsikaterega hrvaškega zvezdnika, da je pokazal kakšen del telesa.

Zaslovela zaradi drznosti

V nekem intervjuju je Sabina novinarki brez dlake na jeziku priznala, da je zadnji orgazem doživela 15 minut pred njunim pogovorom. “Tik preden sem prišla na intervju, sem se samozadovoljevala, in kadar sem sama s seboj, doživim najlepši vrhunec. Pa tudi ostanek dneva si s tem polepšam," je v smehu razkrila temnolasa lepotica, ki pravi, da nikoli ne bi pristala na analni seks. "To se mi zdi povsem nenaravno in res si ne znam predstavljati sebe v tej disciplini. Moram pa poudariti, da so moški pogosto navdušeni nad ritkami, pa čeprav imamo ženske posebno luknjico, ki je namenjena izključno za seks. Moške pač ne moreš povsem razumeti, tako kot njihove obsesije s centimetri ne. V mislih imam velikosti njihovih korenjakov, ki jim dajejo takšen pomen, hkrati pa pozabljajo, da je predvsem pomembno, ali znaš te centimetre uporabiti. V moji postelji je zelo pomembno, da se velikost združi s tehniko. In ko smo že ravno pri moških, moram povedati, da je veliko večje povpraševanje po golih voditeljicah kot voditeljih. Vedno sem mislila, da več žensk gleda televizijo, a očitno se trendi spreminjajo. Tudi sama rada pogledam lepo grajeno mišičasto telo, in če fant pokaže še kaj več kot le trebušnjake, potem mu z veseljem namenim pozornost. Malo je primernih kandidatov, ki bi znali združiti televizijsko prezenco, slačenje in dobro postavo, in upam da ne pretiravam, ko izrazim mnenje, da smo ženske le bolj primerne za izražanje erotičnih občutenj."

Gianna rada izziva z goloto.
Gianna rada izziva z goloto.FOTO:

 Drzna Gianna

Hrvaška se lahko pohvali s številnimi pogumnimi dekleti, ki brez zadržkov pred kamerami odvržejo krpice in pokažejo svoje ženske atribute. Gianna Apostolski je nedvomno ena od njih in je za svoj uspeh že marsikaj prestala. Med drugim se je odločila za ekstremno preobrazbo, povečala in dvignila si je prsi, poslovila se je od maščevja okoli trebuha, si z botoksom poravnala gube na obrazu in se prepustila mojstrom ličenja in frizerju. A kljub boljšemu videzu se nikakor ne more otresti škandalov, ki j igrenijo življenje. Letos je eno noč preživela celo v zaporu, saj so jo zaustavili policaji, ko je pijana s skuterjem prevozila rdečo luč. Zagodla pa sta ji tudi starša, ki sta izjavila, da je njeno pravo ime Danica. Njen oče pa je še dodal, da je moral sam vzagajti njenega sina. Vendar se Gianna požvižga na njune izjave in nadaljuje življenje v svojem slogu. Brez cenzure je priznala, da je dolgo iskala moškega, ki bo pravi tiger v postelji. Na koncu ga je le našla in sicer poštarja Ivico Nova.

Gianna Apostolski
Gianna ApostolskiFOTO:

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471