Zadovoljna.si
Seksi ženska

Osebna rast in odnosi

Vroča noč s prijateljem in njegovo naravno blondinko

Brane Kastelic
17. 03. 2012 17.43
1

Priznam, da bi verjetno lahko napisal knjigo ali vsaj knjižico o tem, koliko prepovedanih deklet in žena sem si poželel, in najmanj neke vrste brošuro o neetičnih posteljnih pustolovščinah. Pa me pribijte, če hočete.

Erotična zgodba
Erotična zgodbaFOTO:

Imam slabo vest? V glavnem ne. Razen morda zaradi ene, za katero pa smo sokrivi, če kot pravi katoliki na vsak način iščemo krivdo, najmanj trije. Zgodila se je povsem nepričakovano. Niso je spodbudili napadi poželenja in pohote. Vsaj ne moji.

Kdo zvoni?

Bil sem že nekaj mesecev samski, brez seksa pa že skoraj teden dni, kar je pri še ne tridesetih cela večnost, ko se mi je zgodila verjetno najbolj neetična in hkrati ena izmed najbolj nepozabnih posteljnih pustolovščin. Začela se je, ko je pri vhodnih vratih moje udobne garsonjere pozvonilo. Bila je skoraj polnoč. Kdo zvoni ob tej pozni uri? Kdo drug kot dober prijatelj, že lepo ulit, in njegovo razmeroma novo dekle, lepa blondinka nekoliko uspavanega videza, ki me ni z ničemer ganila.

Erotična zgodba
Erotična zgodba FOTO:

Anemična lepotica

Delovala mi je kot anemična lepotica, ki misli, da ji zaradi lepote v postelji ni treba premikati drugega kot trepalnic. Bil sem povsem nezainteresiran zanjo in bil hkrati presenečen, ker se je prijatelj tako zelo navduševal nad njo. 'Ful rada seksa,' je trdil nekaj, česar mu nisem verjel. Bil sem prepričan, da je tako navdušen nad njo, ker je bila verjetno njegovo do tedaj najlepše dekle. On je bil zelo zgovoren in še vedno žejen, čeprav je že veliko popil. Ona je bila v glavnem tiho, tu in tam pa je obračala oči zaradi njegovih alkoholiziranih in ne ravno globokih misli.

Oh, te tangice

Prvič sem bil razmeroma dolgo v njeni družbi in zato opazil več njenih kakovosti. Delno zaradi precej globokega dekolteja, ki je bolj razkrival kot pokrival precej zajeten par dojk, delno zaradi minice, ki ji jo je med sedenjem potegnilo tako visoko gor, da je bilo videti lepe črne čipkaste hlačke, zelo verjetno tangice.
Tudi to, da sem bil že teden dni brez seksa, je vplivalo na bolj pozorno opazovanje prijateljevega dekleta. Nenadoma je bila ura tri zjutraj, prijatelj je bil zadet kot opica (tako je on komaj razumljivo pojasnil svoje stanje) in se je odločil, da bosta prespala kar pri meni, čeprav je vedel, da je v moji garsonjeri samo ena res zelo široka postelja in nobenega kavča ali česar koli drugega, na čemer bi lahko kdor koli spal.

Naravna blondinka

In tako smo se vsi trije spravili v eno posteljo. Njemu sem posodil pižamo, njej najdaljšo majico. Obema sem ponudil tudi novi zobni krtački in prhanje. On se je odpovedal obojemu, ona je sprejela oboje. Ko je prišla iz kopalnice, bi moral biti slepec, da ne bi opazil, da je naravna blondinka. Moja najdaljša majica je bila prekratka, da bi pokrila njeno golo mednožje. In na hitro, preden se je ulegla k svojemu na pol spečemu fantu, sem dobro videl precej zlatorumenih dlačic, ki jih nisem mogel pozabiti, ko sem se sam prhal. Stal mi je kot spomenik. In mikala so me ročna dela. Pa sem vseeno počakal, da se je pomiril in se jima pridružil v postelji.
Odmaknil sem se daleč na svoj rob in hotel hitro zaspati. Zaman. Vse bolj buden sem bil. Ker sem v svoji postelji čutil in vohal žensko. Spet mi je stopil. Ko sem končno začutil, da vseeno prihaja spanec, me je zmotilo prijateljevo pijansko ljubezensko dvorjenje. 'Nehaj, ne moreva ...' je šepetala ona.
'Pa saj spi ...' je pijansko momljal on. Spal naj bi jaz. 'Ne, nočem, slišiš,' je šepetala ona. Potem pa vse ni bilo ravno tiho. V moji garsonjeri je zagrmelo ... smrčanje. Pijani prijatelj je zaspal.

Seks
Seks FOTO: iStockphoto
Nemoč in vdaja

Kljub prijateljevemu gromoglasnemu smrčanju sem se delal, da spim. Njegova blondinka se je šepetaje jezila nanj, čeprav ni slišal niti besede. Nekaj o pijanih moških, ki bi radi seksali z mehkimi ... Nisem pa nisem mogel zaspati. Odločil sem se, da počakam, da zaspi tudi ona, in da potem vstanem in nadaljujem z delom, ki ga je prekinil njun nepričakovani obisk, ko sem nenadoma na svojem hrbtu začutil toploto tujega telesa in dojke, in vročo sapo na vratu. Otrpnil sem.
'Spiš?' sem kljub vse glasnejšemu smrčanju zelo dobro slišal njen zelo tihi šepet, preden sem na vratu čutil tudi vroče tople ustnice in vlažen jezik. Zaradi ugodja se mi je naježila koža. Niti premaknil se nisem. Moja moškost pa je bila v izrednem stanju in se prebila iz pižame. Upal sem, da bo odnehala, če bom čisto pri miru in se pretvarjal, da spim. Pa ni. Dvignila je majico, saj sem zdaj na hrbtu čutil njene gole tople prsi in nabrekli bradavici. Na ritnicah pa njeno zlatorumeno krzno, ki sem ga spoznal, ko se je spravljala v posteljo. Kako zelo prijetno!
Džizs, ne! Nehaj, bjonda, če ne te bom pohrustal, sem govoril v mislih. A bjonda ni odnehala. Njena roka, ki mi je božala stegno, je bila vse bližje moji moškosti. In nenadoma na njej. Tako lepo mi ga je božala, od vlažne gole glavice do korena in do nabreklih mod, preden je njena dlan začela počasi ritmično drseti gor in dol.

Nepotrebna panika

'Hmmmm, kako fajn kur... imaš,' je šepetaje pohotno momljala. Kaj pa zdaj? Kaj naj naredim? Naj odločno umaknem njeno roko? Naj protestiram? Naj pokličem v pomoč prijatelja, ki ga v tem trenutku ne bi prebudili niti topovi? Naj začnem vpiti: kaj si pa ti misliš, da se takole poigravaš z moškostjo fantovega prijatelja, tudi moški imamo čustva? Ji odpridigam moralko? Jo ozmerjam s pokvarjenko in brezsramno pohotnico? Naj pobegnem iz postelje?
Nič od vsega tega nisem naredil ... Počasi sem se obrnil in si slekel spodnji del pižame. Tesno sem objel njeno toplo telo, globoko vdihaval vse njene vonjave vzburjene ženske, ki si me je želela, in sprejel ponujene ustnice. Moja levica se je usidrala na njenih polnih čvrstih ritnicah, desnica se je najprej posvetila njenim jedrim dojkam, potem pa se počasi spustila navzdol. Ko je dosegla vroči vlažni mali svet in so prsti zaplesali sladki ples med njenima nogama, me je preplavila sladkost. Če so nebesa, so med ženskimi nogami, sem pomislil. Ne prvič. Nič ni, kot je oteklo, vroče in vlažno mednožje ženske, ki si želi seksa ...

seks
seksFOTO: iStockphoto
Povabilo

'A mi ga daš kar noter', prosim? Preden se mi zmeša,' je momljala, dvignila stegno, ga položila na moj bok, in moškost usmerila v svojo vročo ženskost. Tudi z desnico sem objel njeno sladko rit, jo potegnil k sebi in ji ga zasadil do konca. Tiho in najprej počasi sva suvala drug proti drugemu, se odmikala in primikala, porivala in odrivala. To je bil eden izmed tistih nepozabnih fukov, o katerih si želiš, da se ne bi nikoli končali. Pa se je. Tako lepa je bila, ko jo je tresel orgazem, z glavo vznak, s prsti zakopanimi v moja ramena, z okamnelima ritnicama. Ko sem jo polnil s semeni, mislim, da ji je še enkrat prišlo. Šele potem sem se spet zavedal gromoglasnega smrčanja in ... prijatelja. In šele potem videl, da se je med orgazmom tako ugriznila v spodnjo ustnico, da ji je tekla sladka kri. 'Če se ne bi ugriznila, bi kričala ...' je zašepetala, ko me je spet tesno objela. Dolgo sem ji lizal in sesal ustnico, da je nehala krvaveti. Niti malo nisem bil zaspan. Ona tudi ne. Kmalu sva spet seksala. Zdaj sem jo od zadaj. In potem sva ... ločeno, brez velikih besed, zaspala. Jaz daleč na robu postelje.

Dva mačka

Okrog poldneva me je prebudil zelo trden objem, zaradi katerega sem skočil pokonci ... Objemal me je, z roko in nogo, prijatelj, ki sem ga prebudil s svojim 'skokom'. 'Uf, kakšnega mačka imam!…' Jaz tudi, vendar drugačnega, sem pomislil.
'Kdaj pa je odšla moja bjonda?' je vprašal. 'Pojma nimam,' sem dejal, ker res nisem vedel, kdaj je izginila, po novem »najina« bjonda. 'Ful bo besna name, spet me bo razglašala za pijanduro,' je zaskrbljeno dejal, se počasi oblekel, rekel, najlepša hvala za prenočitev, in odšel. Kakšno uro pozneje mi je telefoniral. 'Za čuda ni niti malo jezna, pravi celo, da je bil večer zelo prijeten. Kdo bi razumel te babe! Pravi, da se je imela super. Hvala prijatelj, res si dober prijatelj ...' je dejal.
'Ni kaj,' sem ga prekinil. Res je, kaj bi človek brez dobrih prijateljev. Čeprav mislim, da bi bilo še težje brez dobrih blondink.

Seksi ženska
Seksi ženskaFOTO: iStockphoto

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375