Zadovoljna.si
Razvajanje v paru

Osebna rast in odnosi

Štiriročno do orgazma

Nuša Skala
15. 12. 2008 17.57
5

Si želite popestriti spolno življenje, vendar ne bi bili radi nezvesti? Potrebujete idejo za praznično darilo? Želite brez seksa do vrhunca? Ponujamo nekaj koristnih informacij.

Popestrite spolno življenje z erotično masažo.
Popestrite spolno življenje z erotično masažo.FOTO: Dare Čekeliš

Eden od izredno učinkovitih načinov za sproščanje je prav gotovo masaža. Če je ta tako učinkovita, da privede celo do spolnega vrhunca, potem je skrajni čas, da jo preizkusite doma na svojem partnerju. Lahko pa skupaj obiščeta enega od masažnih centrov, kjer vaju lahko erotično zmasira profesionalna maserka ali maser. Ločeno ali pa skupaj.

Do vrhunca za denar

V trzinskem salonu Le Venera ponujajo različne erotične masaže. Če se odločite za klasično erotično masažo, vas v prijetno urejeni sobani sprejme maserka, ki pa ni oblečena v delavno haljo, pač pa v erotično spodnje perilo oziroma prosojno oblekico. Masažo izvaja na masažni mizi. Z rokami obdeluje različne mišice po telesu: hrbtne mišice, zadnjico, notranji in zunanji del nog in trebuh.
Z rokami med masažo zaide tudi na genitalije, masaža pa se zaključi z vrhuncem, do katerega vas maserka pripelje izključno z rokami. Za štiridesetminutno erotično masiranje boste odšteli 60 evrov. Kot so pojasnili v studiu, se erotična masaža žensk nujno ne konča z orgazmom. Lahko pa stranka še pred začetkom izbira med maserjem ali maserko.

Razvajanje v paru
Razvajanje v paruFOTO: iStockphoto

Gola maserka

Za doplačilo 20 evrov boste lahko uživali tudi ob pogledu na maserko, saj bo gola. Masaža, ki jo izvajajo v tem salonu, je kombinacija tao masaže, ta spodbuja spolno energijo in body masaže, kar pomeni, da se vas maserka dotika s svojim telesom. S svojimi gibi potuje po telesnih meridijanih. Za dodatno doplačilo 10 evrov, vas bodo popeljali v rajski vrt. Tako se namreč imenuje štiriročna masaža oziroma masaža z dvema maserkama. Posebnost je v tem, da vas do vrhunca popeljeta obe hkrati, torej štiriročno.

Masaža za pare

Na erotično masažo se lahko odpravite tudi v paru. Hkrati vaju bosta masirali dve maserki ali maserka in maser, kakor boste želeli. Po eni šolski uri razvajanja bosta maserja zapustila masažno sobo, s partnerjem pa bosta imela na voljo še 15 minut za crkljanje.

Masaža je odlično darilo.
Masaža je odlično darilo. FOTO:

Pripravite prostor

Erotično masažo si lahko omislite tudi doma. Pomembno je, da prostor primerno uredite. Soba naj bo osvetljena s svečkami ali šibko lučjo, v njej naj bo prijetno toplo, ne prevroče in ne prehladno, saj bosta oba s partnerjem gola. Masažo lahko izvajate kar na domači postelji. Izklopite telefone in ostale naprave, ki bi vas lahko med masažo motile. Pripravite počasno, umirjeno glasbo. Po potrebi si skrajšajte nohte, da ne bo masaža postala mučenje.

Edini pripomoček ... čas

Najpomembnejše kar potrebujete, je čas. Pri erotični masaži vas čas ne sme omejevati. Imejte torej v mislih, da se vaša šolska ura lahko zavleče. Ob postelji imejte pripravljeno odejo za pokrivanje telesnih predelov, ki jih v določenem trenutku ne boste masirali. V specializiranih trgovinah lahko kupite olja za masažo, uporabite pa lahko tudi rastlinsko olje. Prav tako si pripravite blazine, če bi vaš partner želel imeti med ležanjem podložena kolena ali gležnje. Za masažo genitalij potrebujemo vlažilno sredstvo oziroma lubrikant, da ne pride do bolečih drgnjenj. Na moških lahko uporabljate lubrikante na vodni, oljni ali silikonski osnovi, pri ženskah pa le lubrikante na vodni osnovi, da se izognete morebitnim vaginalnim infekcijam. Preden uporabite masažne kreme, olja in vlažilna sredstva, jih segrejte na primerno temperaturo, med rokami ali v topli vodi. Med erotično masažo se mora oseba, ki jo masirate počutiti udobno. Zato upoštevajte njene želje in morebitno kritiko vzemite dobronamerno. Vaja dela mojstra. Preden začnete z erotično masažo je dobro, da se s partnerjem pogovorita, kaj pričakujeta, predvsem, če tisti, ki ga boste masirali, ni vaš partner tudi v življenju. S tem se boste izognili morebitnimu nerodnimu položaju.

Štiriročna masaža
Štiriročna masažaFOTO: iStockphoto

Kako začeti?

Če želite, da bo oseba, ki jo boste masirali, sproščena, morate biti najprej sproščeni vi. Partner naj se uleže z obrazom navzdol, na trebuh. Začnite z božanjem po rokah. Bodite nežni in moč masaže stopnjujte glede na partnerjevo željo. Menjajte položaje, prijemi naj se razlikujejo od kratkih potegov do daljših in od nežnih do močnejših. Pri dolgih potegih raje uporabljajte težo telesa kot moč rok. Pri drsenju naj bodo vaša kolena rahlo upognjena.

Če je to vaša prva masaža, povprašajte partnerja, kaj mu odgovarja in skupaj eksperimentirajta. In nikar ne pozabite, vaja dela mojstra. Pa veliko zabave.


KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375