Zadovoljna.si
Erotična zgodba

Osebna rast in odnosi

Penis v ženski ročici

V.P.
05. 09. 2010 18.41
1

Želite imeti več samozaupanja, kadar vzamete zadevo v svoje roke? Zahvaljujoč tehnikam “ročnega dela", ne le da se boste pred njim pokazale kot vrhunska mojstrica, temveč se bo tudi on v zahvalo odkupil.

Ne bo vam zameril, če se boste za hip ustavili in izbrali boljši položaj.
Ne bo vam zameril, če se boste za hip ustavili in izbrali boljši položaj.FOTO:

Izberite položaj

Ste levičarka ali desničarka? Katera stran vam bolj odgovarja? Dogaja se, da se ga lotite v položaju, ki je neudoben ali nenaraven? Čeprav ste že začeli z delom, vam ne bo zameril, če se boste za hip ustavili in izbrali boljši položaj. Sedite na posteljo, on pa naj stoji pred vami. Ali pa lezite na hrbet, on pa naj vas zajaha; vendar naj nikar ne sede na vas z vso svojo težo.

Naj bo spolzko

Ženske imajo že naravno vgrajen sistem vlaženja, moški pa ne. Zato med masturbiranjem običajno uporabljajo lubrikante ali kremo. S suhim penisom je potrebna precejšnja mera pazljivosti. Veliko bolj mu bo ugajalo, če boste teren prej pripravile. Bodisi s kremo, baby oljem ali čim tretjim. Celo slina je boljša od ničesar. Prave mojstrice se lotijo dela opremljene z lubrikantom. On bo navdušen, zato se nikar ne sramujte potegniti iz torbice lubrikanta.

Ko boste tehniko gor - dol obvladale, dodajte nov gib – zavoj čez penisovo glavico.
Ko boste tehniko gor - dol obvladale, dodajte nov gib – zavoj čez penisovo glavico.FOTO: iStockphoto

Čvrsto ga zagrabite

Strokovnjaki za seks večinoma ponujajo enak nasvet: ženske naj se moški dotika nežno in počasi, moškega pa naj se ženska dotika čvrsto in hitro. Nekatere ženske nimajo dovolj čvrstega prijema, hkrati pa se bojijo, da bi bile pregrobe. Če boste njegov penis prijele le z dvema prstoma, palcem in kazalcem, tako kot primete kozarec, potem bo vaš moški pomislil, da vam to, kar počnete, ni všeč. Zato ga raje močno zagrabite in začnite z ročnimi spretnostmi. Če ste negotovi, kako čvrsto je dovolj dobro, ga poprosite, naj vam pomaga. Svojo roko naj položi na vašo in sam pokaže, kako mu najbolj prija.

Z vajo do popolnosti

Če menite, da sami ne boste uspeli izpopolniti svoje tehnike, potem si pomagajte z internetom in poiščite nove prijeme. Morda ne želite novosti preizkusiti v živo, zato prej trenirajte na predmetu, ki je podobne oblike kot penis. Ko boste tehniko gor - dol obvladale, dodajte nov gib – zavoj čez penisovo glavico. Igrajte se s prsti in mu na tem delu njegovega telesa podarite pravo masažo. Uporabite obe roki, eno zgoraj, drugo nižje ali pa prepletite prste obeh rok in objemite penis.

Ne glede na vaše ročne spretnosti, večina moških potrebuje dodatno stimulacijo.
Ne glede na vaše ročne spretnosti, večina moških potrebuje dodatno stimulacijo.FOTO:

Obdelajte ga na vse načine

Če boste uporabljale le roke, bo lahko trajalo nekoliko dlje. Ne glede na vaše ročne spretnosti, večina moških potrebuje dodatno stimulacijo, da bi pospešili in pojačali orgazem. Zato, medtem ko z eno roko obdelujete njegovega korenjaka, se z drugo roko nežno poigrajte s testisi, ali pa nežno božajte njegovo telo, grizljajte prsne bradavice, poljubljajte ga po vsem telesu.

Uporabite rekvizite

Lahko si pomagate s kakšnim pripomočkom, denimo z majhnim vibratorjem ali vibrirnim prstanom. Pripomoček držite v rokah, medtem ko ga zadovoljujete. Z njim mu gladite testise ali presredek (območje med testisi in analno odprtino), lahko pa ga podražite tudi okoli analne odprtine. Druga možnost je, da uporabite svileni šal ali biserno ogrlico. Če ste dolgolaska, se lahko poigrate tudi s svojimi lasmi in jih nežno ovijte okoli penisa.

Nagajivi prstek

Najbolj žgečkljivi del prihranite za konec. Če vam dovoli, medtem ko se igrate z njegovim penisom, s prstom prodrite v njegovo zadnjično odprtino , seveda nikar ne pozabite uporabiti lubrikant. Lahko ga tudi presenetite. Najprej se s prstom poigrajte po zunanjem robu odprtine, da ugotovite njegovo reakcijo. Če se bo skušal umakniti, mu razložite, da bi na ta način lahko doživel najlepši orgazem v življenju. Tako kot klitoris, se tudi koren penisa nadaljuje v notranjosti telesa. Le nekaj centimetrov od odprtine je prostata, znana kot moška točka G. Poiščete jo tako, da porinete prst (dlan naj bo obrnjena navzgor) do treh četrtin v notranjost, nato pa ga rahlo upognete. Masiranje tega dela telesa moške zelo vzburja, nekatere pa pripelje do najmočnejšega orgazma v življenju.

S prstom prodrite v njegovo zadnjično odprtino.
S prstom prodrite v njegovo zadnjično odprtino.FOTO:

 

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478