Zadovoljna.si
par

Odnosi

Zakaj ženske varajo?

U.S.
24. 12. 2015 10.08
103

Ženske so v postelji precej bolj zahtevne od moških. V prvi vrsti jim je pomembno, da se posteljnim užitkom predajo z osebo, s katero se odlično ujamejo tudi sicer in ne samo, ko pride do spolnosti. Poleg tega morajo do osebe gojiti določena čustva oziroma simpatijo. Potem se osredotočijo na sam spolni odnos, ki za predstavnice nežnejšega spola nikakor ni nekaj samoumevnega in monotonega.

Največkrat je moč slišati ženske, ki tarnajo o tem, da je pri njih v postelji bolj kot ne dolgčas. On vedno vztraja na isti pozi, partnerici pa daje občutek, da je samo spolni objekt, ki bo pravkar zadovoljil njegove potrebe. Kot je pokazala ena zadnjih raziskav, bodo takšne ženske prej prevarale svojega partnerja kot tiste, ki občutka, da je vse skupaj samo še rutina, nimajo.

Kaj ženske najbolj odvrača?

Večina žensk je enotnih – moški, ki pride k v posteljo z obutimi nogavicami, nikakor ni seksi, seksi pa tudi ni zadovoljevanje lastnih potreb, še manj pa narcistično obnašanje. Takšne navade bodo v prvi vrsti vplivale na to, da se bo ženska znašla v tuji postelji prej, kot si mislite, je pokazala zadnja raziskava o varanju nezakonskih partnerjev, ki so jo izvedli na britanski internetni strani Victoria Milan.

Ključno je pomanjkanje dobrega seksa!

Rezultati so pokazali, da bi več kot 65 % žensk razmišljalo o skoku čez plot, če doma ne bi dobile tistega, kar si želijo. Prav tako velik delež žensk razmišlja o tem, da bi pogledale, kako je na drugi strani, v kolikor moški, ki jim trenutno greje posteljo, ni dovolj pozoren, nežen in nasploh 'gentlmenski'. To vključuje tudi nadležno krajo odeje, vztrajanje na eni in isti pozi, tako imenovan "dirty talk", ob katerem se ženske zagotovo ne počutimo poželjivo, piše Daily Mail. Zanemarljivo pa ni niti dejstvo, da bi se večina ženska odločila za varanje, kadar seks v domači postelji postane rutina in ko se partnerju zdi, da predigra sploh ni več pomembna.

Egoističen moški, ki v postelji skuša zadovoljiti le svoje potrebe, ženskam niti malo ni všeč.
Egoističen moški, ki v postelji skuša zadovoljiti le svoje potrebe, ženskam niti malo ni všeč.FOTO: iStockphoto


 

KOMENTARJI (103)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413