Zadovoljna.si
Dragi, še ...

Osebna rast in odnosi

Bi spermo z okusom jagode?

P.V.
05. 06. 2009 19.00
8

Moški, ki zaužije veliko sadja in zelenjave, dobi v telo veliko količino antioksidantov, ki, verjeli ali ne, močno vplivajo tudi na okus sperme. Moški se radi hvalisajo na račun svojega penisa, nikoli pa ne govorijo o okusu sperme. Zanimivo, kajne?

Večina moških si želi, da bi njihova ženska po seksu spermo pogoltnila. A nikakor niso pripravljeni priznati, da preprosto ni dobrega okusa. Če se njihova draga upre, češ da ji njegova sperma ni po godu, zamahnejo z glavo. Saj to ne more biti res! Da bi lahko bilo nekaj, kar on izloči, slabega okusa?! Dejstvo je, da je vse, kar telo izloča, povezano s hrano. Ta vpliva tudi na okus sperme. Lahko je bolj sladka, grenka ali pekoča, vse je odvisno od tega, kaj se znajde na njegovem krožniku.

Dragi, še ...
Dragi, še ...FOTO: iStockphoto

Grenka sperma

Moški, ki zelo pogosto pijejo kavo ali kadijo marihuano, imajo grozljivo grenko spermo. Tisti pa, ki imajo raje sadje, denimo mango, grenivko ali jabolka in zelenjavo, kot sta zelena in peteršilj, imajo sladko spermo. Moški, ki konzumirajo veliko rdečega mesa, imajo slano spermo, če pa so ljubitelji čebule, postane neužitna. Farmacevtska podjetja so kmalu ugotovila, da bi tablete za izboljšanje okusa moške "tekočine" lahko šle dobro v denar. Zato so jih ponudili trgu. Ali so res učinkovite, ne vemo.

Ne bom in pika!
Ne bom in pika!FOTO: iStockphoto

Ženska se kremži

Če se vaše dekle upre zaradi okusa, pa čeprav niste pojedli nič prepovedanega, gre najverjetneje za zdravstveno težavo. Lahko gre za vnetje mehurja ali pa prostate. Če se kljub temu, da uživate določena živila, ki izboljušujejo okus sperme, vaše dekle še naprej kremži, bo najbolje, da se izognete ejakuliranju v njena usta. Tvegate namreč, da se bo uprla.

Vegetarianci imajo slastno

Zdrava prehrana v precejšnji meri vpliva na naše zdravje. Pomembno vlogo igra v preventivnem smislu in tudi samem zdravljenju. Zanimivo je, da imajo moški, ki ne jedo mesa, bolj kvalitetno spermo. Tako namreč trdijo ugotovitve raziskave, ki so jo opravili v španskem Znanstvenem inštitutu v Alicanteju. Dokazali so, da imajo moški, ki vsakodnevno uživajo meso in mlečne izdelke, slabšo spermo od tistih, ki se prehranjujejo z večjimi količinami sadja in zelenjave. Vzrok so antioksidanti, ki prihajajo v telo s sadjem in zelenjavo.

Kaj je ta vrag jedel?!
Kaj je ta vrag jedel?!FOTO: iStockphoto

Potrjeno s številkami

V raziskavi je sodelovalo 61 moških, 30 jih je imelo težave s plodnostjo, preostali pa ne. V testih, ki so jih izvedli na prostovoljcih, so preučevali izključno njihove prehranske navade in ugotovili, da so vegetarijanci na boljšem. Vsaj kar se kakovosti sperme tiče. Razsikovalci so tudi pojasnili, da je zelo pomembno, da ljudje dovajajo vitanime in antioksidante v telo s svežimi živili, ker če to počnejo z vitaminskimi nadomestki, učinek nikakor ni enak. Najbolj kakovostno spermo so imeli moški, ki so redno jedli citruse in zeleno listnato zelenjavo.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493