Zadovoljna.si
Terri Hunter je priznala svojo odvisnost.

Osebna rast in odnosi

Do 25. leta je seksala s 1000 moškimi

Brane Kastelic
04. 12. 2011 14.50
64

Poznate kakšno žensko, ki zastonj da tako rekoč vsakemu moškemu? Kako bi jih imenovali? Najstarejši ‘strokovni’ izraz zanje je nimfomanke, najnovejši ‘seks odvisnice’. ‘Nestrokovnih’ izrazov zanje je veliko več.

Terri Hunter je priznala svojo odvisnost.
Terri Hunter je priznala svojo odvisnost.FOTO:

Na ženske, ki zastonj dajo vsakemu moškemu – ni jih veliko – sem se spomnil, ker sem v svojem arhivu našel zgodbo o Angležinji Terri Hunter, ki bi vam jo rad posredoval, ker je zanimiva in tudi poučna. Angležinja Terri je dočakala svojih pet do 15 minut slave, ki naj bi čakale vsakogar, leta 2008. S čim? S seksom. S seksom z zelo veliko moškimi. S seksom s tisoč (ja, 1000) moškimi do svojega 25. leta. Veliko? Zelo veliko. Od takrat se ni več pojavila v javnosti, je pa res, da sem s pomočjo Googla v Britaniji odkril blizu 800 Teri Hunter-ic. Kakor koli že, tole je njena zgodba.

Dvanajstkrat na dan

Terri ne dela v seks ‘industriji’, ni porno igralka ali poklicna spolna delavka, ima pa opravka s strankami, saj je šefica oddelka za stike s strankami, čeprav ima šele 25 let. Ker je deviškost izgubila pri 17 letih, to pomeni, da je seksala s po 125 moškimi na leto oziroma z 10,4 moškimi na mesec oziroma z 2,6 moškimi na teden. To je celo veliko več seksa, kot mislite, ker ima Terri naravnost krvoločni seks apetit in hoče seksati po dvanajstkrat na dan. Zato ni presenetljivo, da ji moški hitro pobegnejo. Moški se radi pritožujejo nad pomanjkanjem seksa z ženami in puncami, ko pa v postelji srečajo žensko, kot je Terri, ki bi po dvanajstkrat na dan, vsak dan, dan za dnem, pa hitro stisnejo sprednji repek med noge in popihajo. Kaj je narobe s Terri?

Erotična zgodba
Erotična zgodbaFOTO:

Vlačuga ali bolnica?

"Nisem vlačuga, bolnica sem in moja bolezen me bo spravila v norišnico," je za enega izmed britanskih časopisov dejala Terri, ki pravi, da je zasvojena s seksom. Je seksokoličarka, ki nima nadzora nad svojo odvisnostjo in partnerje za seks išče ves čas, kar naprej in vsepovsod, tudi na internetu. Tako vsaj pravi. Čeprav sama ni grda, ni izbirčna (pri tako velikem številu partnerjev je težko biti izbirčen) in spi tudi z zelo grdimi moškimi. To je njen dodatni problem. Kot prava ‘menedžerka’ pojasnjuje, da je to ena izmed žalostnih strani njenega problema. "Moje poželenje, želja po seksu je močnejša od vseh vprašanj, povezanih z nadzorom kakovosti. Ni pomembno, s kom seksam, ali kakšen je moški, s katerim seksam," pravi Terri, ki moških očitno ne gleda v obraz.

Rada ima ‘resno velike’

"Zame je nagrada, če ima res velikega," dodaja. Pa še to! Uboga Terri! Ni čudno, da je spala že s tisoč moškimi, saj imajo resno velike, makro penise, samo približno štirje odstotki moških (toliko kot resno majhne, mikro penise). In kdaj je nesrečnica tako hudo zbolela? Terri ima res smolo, saj se ji je to zgodilo, že ko je seksala prvič, pri sedemnajstih. Hkrati je izgubila devištvo in zbolela. Tega trenutka se zelo dobro spominja. ‘"Bilo je, kot bi nekdo obrnil stikalo. Že po prvem seksu sem čutila nepotešljivo željo po seksu," pravi Terri, ki je drugače pridna punca, saj ne kadi, malo kdaj kaj popije, ne jemlje mamil, in ni, kot večkrat poudari, vlačuga.

Samo potrebo zadovoljuje

"Večina ljudi, ki me pozna, me ima za sladko in šarmantno mlado žensko. Ja, seksala sem s stotinami moških, vendar nisem vlačuga. Ne delam nič drugega, kot zadovoljujem potrebo." Ta njena potreba pa je zelo velika, tudi med službo. Kadar ni moškega na obzorju, si pomaga sama. To pogosto počne tudi med službo. Njeni sodelavci gredo med delovnim časom na sveži zrak, da bi pokadili cigareto, ona gre na stranišče, da bi se samozadovoljila. Ne samo enkrat na dan.
"Če imam posebej slab dan, si med službo vzamem do ducat (12) odmorov (za samozadovoljevanje)," pravi Terri, očitno tudi resna rokodelka.

Zdravljenje ne pomaga

Nam se je lahko zafrkavat’ na njen račun. Terri pa je poskusila že vse živo, da bi svoje hitro vnetljivo poželenje omejila, spravila pod nadzor. Poskusila je s hipnozo, hodila je na srečanja SAA (Sex Addicts Anonymous – seksoholičarska različica srečanj anonimnih alkoholikov), jemala posebne antidepresante, pa nič ni pomagalo. Hodila je tudi k psihiatru … "Ležala sem na kavču in mu govorila, da me vzburja misel na to, da bi seksala z njim. Ves čas sem upala, da me bo naskočil in da bova seksala," se spominja Terri, ki ima doma tudi skladovnico seks igrač. Ne seksa samo z moškimi. So večeri, ko gre ven, in ne najde moškega, najde pa pare, ki so jo pripravljeni vzeti s seboj v posteljo.

Če te srbi, se popraskaš

Po njenem so za visoko številko moških, s katerimi je spala, vsaj delno krivi moški, s katerimi je hodila. ‘Moški niso kos mojemu spolnemu nagonu. Ko sem imela resna razmerja, sem kmalu seksala ne samo s svojim fantom, ampak tudi z njegovimi prijatelji. Tako obupno sem potrebovala več seksa. To je tako kot imeti suho kožo. Veš, da je ne smeš praskati, pa se vseeno popraskaš in imaš potem tako dober občutek,’ Terri ponudi zanimivo prispodobo. Je Terri vlačuga ali bolnica? Je seksodvisnica? Ali nimfomanka? Je seksodvisnica enako kot nimfomanka? Kljub šaljivemu tonu pisanja ima Terri problem, v njeni osebni zgodovini pa ni nobenega od razlogov, ki jih psihiatri tako radi najdejo. Ne manjka ji samozavesti. Ni bila žrtev spolnih zlorab. Ni ne grda, ne neumna. Že med prvim seksom je njen libido eksplodiral. Sam zelo nerad pristanem na to, da je nekdo, ki rad veliko seksa ali seksa z veliko partnerji, bolnik ali bolnica. Rad tudi ‘predpisujem’ vsaj en seks na dan, čeprav je že ta recept včasih premalo časa in priložnosti. Dvanajst na dan pa je … res veliko! Zelo veliko. Mislim … za dvanajst rund na dan moraš imeti že zelo veliko časa, kaj šele energije. Njen problem je tudi neizbirčnost, zaradi katere se ji lahko zgodi marsikaj kaj slabega.

Seks odvisnost

Vsi smo – navsezadnje živimo v časih, v katerih seks, vsaj v besedi in sliki, 'vlada' vsepovsod – na neki način zasvojeni s seksom. Nekateri, tako moški kot ženske, imajo poleg tega močnejši libido, kot ga imajo drugi. Nekateri imajo zelo šibkega, nekateri pa zelo močnega. Veliko seksa in seks z veliko partnerji sama po sebi ne pomenita zasvojenosti s seksom. O pravi, 'bolezenski' zasvojenosti s seksom, ki jo priznava tudi uradna medicina, lahko govorimo takrat, ko seks, ali potreba po seksu prevlada nad vsem, ovira vse druge plati tvojega življenja, misli, dejanja in te žene tudi v povsem nora dejanja.

 

Terri Hunter - 2
Terri Hunter - 2 FOTO:

KOMENTARJI (64)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413