Zadovoljna.si
Ženska dela selfie

Zadovoljna

Kako je v resnici videti delo influencerja?

J.V.
28. 05. 2021 07.46
0

Priznajmo si, vplivneži so postali del našega vsakdana. Pravzaprav so postali prave zvezde. S svojim znanjem, veščinami, informacijami, triki in nasveti, osveščanjem o temah, ki so prevečkrat spregledane, in motivacijskimi vsebinami so postali naši najboljši spletni prijatelji.

Zaradi njih imamo danes boljši modni stil, smo prave mojstrice ličenja, bolje skrbimo za kožo, se posvečamo osebni rasti in bomo tudi februarja vztrajale pri novoletni zaobljubi, da bomo od sedaj naprej jedle bolj zdravo in se več gibale. Življenja influencerjev so postala nekakšna obsesija predvsem za mlade, ki si želijo, da bi tudi sami imeli takšno življenje, da bi nosili enaka oblačila in bili predvsem tako popolno videti. A biti 'influencer' ni samo blišč in glamour, in če želiš biti uspešen, moraš trdo garati. 

Ena takšnih je tudi nekdanja miss Slovenije Sanja Grohar Kovič, ki že nekaj let piše zgodbo o uspehu. Sanja pravi, da nekega posebnega recepta za uspeh ni. "Vedno pravim, da ljudje radi pogledajo in vidijo nekaj lepega." To pomeni, da morajo biti fotografije privlačne in premišljeno narejene. "Pomembna pa je seveda tudi vsebina, zakaj bo nekdo pri vas ostal."  

Trenutno je eden največjih trendov na Instagramu realnost. "To pomeni, da punc ni več sram pokazati, da imajo kakšno gubo več, celulit, da imajo zarez po carskem rezu ... Zdi se mi, da se s tem poistoveti veliko ljudi, s to realnostjo. Da ni več vse perfektno," pravi Sanja. 

Naj influencerka meseca je Špela Grošelj
Preberi še
Naj influencerka meseca je Špela Grošelj

Oddaja Zadovoljna bo sedaj na sporedu vsako nedeljo ob 18.20 na POP TV, dan prej pa si jo je mogoče ogledati na VOYO, kjer je dostopna tudi pozneje.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471