Zadovoljna.si
Numerologija

Zadovoljna

Lili Sorum razkriva: Leto 2021 bo za ženske v znamenju strasti in drznosti

J.V.
30. 04. 2021 07.17
0

Leto 2021 vibrira s številom 5, ki predstavlja ustvarjalnost, pustolovščino in iskanje novih načinov, kako početi nekatere stvari. Prinaša navdihujočo in inovativno vibracijo, ki nas bo vodila k odkrivanju nove svobode. Obenem pa bo to tudi leto odločanja. V numerološkem ciklu od 0 do 9 smo že dosegli polovično točko in v tej fazi lahko začnemo čutiti več jasnosti in razumevanja, v katero smer bi radi šli.

Voditeljica Nika Ambrožič Urbas je v oddaji Zadovoljna obiskala numerologinjo Lili Sorum, ki ji je razkrila, kaj vse nas čaka v letošnjem letu in kaj pomeni numerološko število 5. "Lansko leto je bilo prisotno premetavanje iz enega ekstrema v drugega, letos pa bo velika nihanja in sprememb," pojasnjuje Lili in dodaja, da bo prišlo do številnih sprememb. "Seštevek števil v letnici 2021 je pet in zato prihaja do sprememb. Petica je tista, ki simbolizira svobodo, spremembe in prehajanje mej." Znotraj odnosov se bodo rušili stereotipi in predsodki, pojasnjuje numerologinja in dodaja, da bomo bolj svobodni v izražanju, po drugi strani pa tudi bolj uporniški. 

Kakšen pomen ima število 5?

Število 5 predstavlja tudi pet elementov – zemljo, zrak, ogenj, vodo in eter. Eter je element, ki združuje vse ostale elemente in predstavlja subtilno energijsko bistvo vseh stvari ali eterično polje, ki obdaja vse in vsakogar. V sanskrtu je eter (akaša) povezan z akaškimi zapisi, ki veljajo za dnevnik vseh vibracij, besed, misli ali dejanj, ki se dogajajo v našem vesolju. Vse, kar se dogaja v etru, ne glede na to, ali je subtilno ali intenzivno, je zabeleženo v zapisih in ustvarja tkivo resničnosti, v kateri vsi živimo. Vsi smo soustvarjalci in vsak od nas prispeva k temu svetu, ki ga živimo skozi lastno, osebno akašo.

Kot peto leto nas 2021 spominja na naš ustvarjalni potencial. Spominja nas, da lahko s povezovanjem z lastnim eteričnim poljem in usklajevanjem svojih misli, besed in dejanj izkoristimo svoj potencial zavestnega ustvarjanja, ne samo zase, temveč za celotno vesolje. Čeprav vsi doživljamo vibracije številke 5, ima vsak izmed nas tudi svojo osebno številko leta za leto 2021.

To lahko izračunamo s pomočjo naslednje formule:

Seštejte številke vašega rojstnega datuma (dan in mesec) in prištejte število 5. 

Primer, če je vaš rojstni datum 29. 12.

29 + 12 + 5 = 46

4 + 6 = 10

1 + 0 = 1

Število 1 je vaše osebno numerološko število za leto 2021.

Kot peto leto nas 2021 spominja na naš ustvarjalni potencial.
Kot peto leto nas 2021 spominja na naš ustvarjalni potencial. FOTO: Dreamstime

Osebna številka 1

2021 je za vas začetek novega poglavja, ki vam bo v življenje prineslo obilo novih začetkov. Na nek način boste morali letos začeti znova, pa naj gre za odnos, selitev, povečanje družine ali morda začetek nove službe ali zveze. To je leto, ko boste v vse, kar počnete lahko vnesli svež navdih in dodali svojo iskrico neodvisnosti. Vaš list papirja je prazen in lahko ga pobarvate v katero koli barvo. Zavedajte se, da ste močan soustvarjalec in da lahko to novo in svežo energijo uporabite za ponastavitev in obrat svojega življenja v drugo smer. Če so se vam pred kratkim zaprla vrata, vedite, da se bodo letos odprla nova okna in vrata. Prišel je čas, da gledate naprej, ne nazaj.

Osebna številka 2

Letošnje leto boste lahko naprej gradili. Če vam je lansko morda prineslo veliko novih začetkov in sprememb, je zdaj čas, da si še naprej prizadevate za negovanje teh sprememb in gojenje vsega, kar ste lani posadili. Ko se nagibate k vrtu, ki ste ga tako skrbno zasadili, boste morda ugotovili, da vam leto 2021 prinaša mentorje, prijatelje, učitelje ali celo partnerja, ki vam bo pomagal pri rasti vašega vrta. Ne bojte se prositi za pomoč. Letos boste potrebovali podporo za doseganje svojih ciljev, zato ostanite odprti, saj nikoli ne veste, koga boste spoznali ali kakšno modrost vam bo dal. Tudi učenje tega, kako ustvariti zaupanja vredna in trdna partnerstva, bo letos tema za vas. Če ste torej zaprti vase ali močno varujete svoje srce, bo leto 2021 čas, da te zidove porušite. 

Osebna številka 3

Leto 2021 bo za vas leto, ko boste razkrili svojo resnico in si prizadevali za to, da bi bil vaš glas slišan. Imate znanje, ki ga lahko delite z drugimi, in zgodbo, ki je vredna pripovedovanja. Obenem bo to tudi leto, ko boste morali razmisliti o načinih, kako to zgodbo predstaviti svetu. Če ste si v preteklosti že večkrat želeli, da bi predali svoje znanje, potem vam bo leto 2021 prineslo kar nekaj priložnosti. Stopite onkraj območja udobja in se zavedajte, da je vaš glas pomemben. To bo tudi dobro leto za to, da začnete razmišljati o ustvarjanju skupnosti. Čeprav se je vaše družabno življenje lani zelo spremenilo, poglejte, ali lahko najdete nove načine za spodbujanje občutka skupnosti in povezanosti z ljudmi okoli sebe. Morda bodite pozorni na skupine, klube, spletne kolektive ali celo prostovoljne priložnosti, katerih del ste lahko. Biti del nečesa večjega vam lahko v letu 2021 prinese občutek zadovoljstva in izpolnitve.

To bo najsrečnejše astrološko znamenje letos
Preberi še
To bo najsrečnejše astrološko znamenje letos

Osebna številka 4

Leto 2021 bo čas, da postanete organizirani in disciplinirani. Dobro vam bo šlo, kadar boste ostali prizemljeni in osredotočeni na sedanjost. Letos bo za vas pomembno tudi ustvarjanje strukture in reda, zato razmislite o pisanju dnevnika ali vodenju urnika, če tega še ne počnete. Poskusite ustvariti rutino, ki vas bo navdihovala, motivirala in je dovolj enostavna, da se je boste držali. Skupaj z ustvarjanjem neke strukture in stabilnosti v vašem vsakdanjem življenju vas vodi tudi, da razvijate svoje notranje občutke stabilnosti in varnosti. Občutek varnosti in samozavesti  je kot velesila, in to je nekaj, kar boste letos imeli možnost razvijati. Če se boste v kateri koli točki počutili preveč negotove ali ranljive, se vrnite v sedanjost in poskusite prizemljiti energijo. Razmislite, ali lahko ustvarite kakšen načrt dejanj ali morda kakšen miselni proces. Predstavljajte si kvadrat, ki ima štiristransko obliko, je trden, praktičen, uravnotežen in utemeljen – to je tisto, za kar si prizadevate v letu 2021.

Osebna številka 5

Če je vaše osebno število 5 v letu, ki vibrira s številom 5, to pomeni, da bo vaše letošnje leto minilo v znamenju harmonije. Letošnje leto prinaša nekaj pustolovščine in navdušenja ter priložnost, da posadite nekaj semen namere. To je vaš čas, da poiščete tisto, kar si želite, samo poskrbite, da je tisto, kar želite in za kar si prizadevate, v skladu z vašim pravim jazom in vašim višjim poklicem. Če imate občutek, da ste obtičali, ali se želite globlje povezati s svojim namenom, vam lahko leto 2021 prinese nekaj navdiha, ki vam bo pomagal narediti prav to. Letos boste morda morali sprejeti nekaj večjih odločitev in obstaja verjetnost, da boste začutili željo po tem, da se otresete vsega, kar vas vleče nazaj. Verjemite v to, da vaše srce pozna pot, in ne bojte se razmišljati izven okvirov. To bo za vas srečno in uspešno leto, čas, ko lahko najdete večji občutek osebne svobode. Nikar ne pozabite, da ste že usklajeni z vibracijami tega leta, zato zaupajte postopku in uživajte v vožnji. 

Osebna številka 6

2021 je leto radikalnega samosprejemanja in celjenja ran, ki jih imate na tem področju. Skupaj s samosprejemanjem lahko leto 2021 prinese tudi priložnost za omilitev bolečin v srcu in sprostitev kakršnih koli napetih čustev, ki vas že nekaj časa bremenijo. Obstaja občutek, da lahko vsakršno težko breme, ki ga že dalj časa nosite na svojih ramenih, končno odložite. Letos bo pomembno, da ste pozorni na svoje splošno zdravje in na morebitne simptome, ki vam jih pošilja telo. Upočasnite in ne ignorirajte, če se vam nekaj ne zdi prav. Morda boste morali biti pozorni tudi na svojo prehrano ali ustvariti novo vadbeno rutino. Pazite tudi na to, da se ne boste preveč zavzemali, da bi ugajali drugim ali da bi izpolnili njihova nerealna pričakovanja. Zavedajte se, da ste popolni in povsem dovolj takšni, kot ste. Vsi imamo pomanjkljivosti, vsi imamo travme in čeprav je super sodelovati z njimi in se poglobiti v njihovo razumevanje, se moramo na neki točki imeti radi in se spoštovati takšne, kot smo. Z ranami in vsem ostalim. 

8 razlogov, zakaj bo tehtnica osvojila vaše srce
Preberi še
8 razlogov, zakaj bo tehtnica osvojila vaše srce

Osebna številka 7

Vaša mantra leta 2021 bo: "Vsakdo, ki ga srečam, je samo ogledalo." Bolj kot kdaj koli prej se boste zavedali tega, da je vsak, ki ga srečate na svoji življenjski poti, odsev vsega, kar se dogaja v vas. Kar vidite v drugih, obstaja v vas in to resnico boste videli na veliko različnih načinov skozi vse leto. To ne pomeni, da ste odgovorni za dejanja ali vedenje drugih, toda vsak človek, ki vam prekriža pot, vas mora nekaj naučiti ali vam nekaj pokazati. Če vam letos pot prekriža oseba, ki vam bo predstavljala izziv, jo poskusite kljub vsemu videti kot učitelja, kot nekoga, ki lahko v vas osvetli nekaj, kar si zasluži pozornost. Leto 2021 je za vas namreč tudi leto velikega duhovnega razvoja in zdi se, da se boste veliko lekcij naučili z izmenjavami in izkušnjami z drugimi. Do izraza bodo prišli tudi partnerski odnosi tako v poslovnem kot tudi v osebnem življenju. Morda se boste znašli v skupini z nekom, ki vam bo pomagal napredovati v karieri, ali pa se boste bolj zavezali nekomu, ki ga imate radi. 

Osebna številka 8

Leto 2021 prinaša veliko priložnosti za preobrazbo in prebujanje. Pomislite na gosenico, ki se spremeni v metulja. To je pot, ki jo boste prehodili tudi tisti, ki imate osebno številko 8. Morda boste ugotovili, da se morate stvarem prepustiti ali pa da se stvari okoli vas na nek način sesujejo, zato da bi se ponovno sestavile in spremenile v nekaj večjega in boljšega. Preobrazba je sicer lahko boleča, a prinaša številne koristi, za katere se zdi, da so vedno vredne potovanja. Skupaj s to neverjetno transformacijsko energijo imate tudi veliko sreče glede financ. To bo odlično leto za to, da razmislite o načinih, kako povečati svoje bogastvo in se prilagoditi energiji obilja. Obilje vas obdaja zdaj in če boste z denarjem ravnali pametno in se naučili imeti zdrav odnos z njim, boste kmalu dobili veliko nagrado. Ta energija obilja vam bo pomagala tudi, da izkoristite moč hvaležnosti. Hvaležnost za številne blagoslove v vašem življenju vas bo vodila skozi vse leto.

Osebna številka 9

To je za vas leto zaključka. Zaključujete cikel in se pripravljate na vstop v novega, toda preden lahko pridete do tega novega začetka, morate najprej proslaviti svojo pot in to, kako daleč ste prišli. Zadnjih devet let vašega življenja je bilo zahtevnih, zdaj pa se bodo stvari uredile in počutili se boste močnejše, ko se boste premikali skozi zadnje poglavje. Kot v mnogih knjigah in filmih bo tudi vaše zadnje poglavje srečno. Končno boste prejeli svojo nagrado in razumeli lekcije, s katerimi ste se morali soočati v zadnjih letih. To je vaše leto sreče, ki vam bo prineslo zmago nad vsemi ovirami in preizkušnjami. Osvojili ste vrh gore in razgled je čudovit. Uživajte v njem in uživajte v tem zaključku. Zaslužite si vse nagrade, s katerimi vas bo letos presenetilo življenje. 

Oddaja Zadovoljna je na sporedu vsako nedeljo ob 17.30 na POP TV, dan prej si je oddajo mogoče ogledati na VOYO, kjer je dostopna tudi pozneje. 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493