Zadovoljna.si
thumbnail

Zadovoljna

Modna znamka, nad katero se navdušuje vedno več Slovenk

J.V.
21. 05. 2021 07.43
0

Sestri Jelena in Svetlana Proković sta pred več kot četrt stoletja ustanovili modno znamko JSP, ki deluje, razpeta med Beogradom in Ljubljano, kjer smo obiskali Jeleno. Znamka, ki je vedno bolj priljubljena med Slovenkami, pa še danes navdušuje in preseneča z izvirnostjo in trajnostno modo.

»Moje prijateljice imajo v  svojih omarah še vedno naše kose izpred 25 let,« pravi Jelena Proković in priznava, da jo prevzamejo neverjetni občutki, ko jih vidi v svojih oblačilih in vsakič znova ugotovi, da so ti kosi tudi več kot dve desetletji kasneje še vedno nosljivi in funkcionirajo. Odkar je postala mama, sama sicer vedno bolj prisega predvsem na udobna in praktična oblačila, ki pa niso nič manj modna. Tako sta lani lansirali kolekcijo barvitih pajkic, nad katerimi se je navdušila tudi zaprisežena športnica in modna stilistka Metka Albreht. 

Oddaja Zadovoljna bo sedaj na sporedu vsako nedeljo ob 18.20 na POP TV, dan prej pa si jo je mogoče ogledati na VOYO, kjer je dostopna tudi pozneje.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471