Zadovoljna.si
Nika Ambrožič Urbas -1

Zadovoljna

Na POP TV prihaja oddaja Zadovoljna!

Zadovoljna.si
15. 03. 2021 13.15
0

Na POP TV 28. marca prihaja oddaja Zadovoljna, katere vodenje in soustvarjanje prevzema Nika Ambrožič Urbas, strokovnjakinja za modo in lepoto, svetovalka s stilom in kreativna direktorica različnih projektov modne in lepotne industrije. Če smo jo dodobra spoznali kot mojstrico besed v šovu Zvezde plešejo, bo tokrat skupaj z gledalci zasledovala pozitiven pristop k življenju in užitku, ki – kot pravi sama – si ga moramo znati privoščiti.

»Iskreno vam moram priznati, da je sodelovanje v oddaji Zadovoljna uresničitev mojih sanj. Moda me spremlja že od mladih nog in brez pretiravanja lahko trdim, da temu posvečam večino svojega življenja. Enako velja tudi za lepoto oziroma odnos do osebne nege, zato sem vabilo k sodelovanju sprejela z največjim navdušenjem," priznava Nika Ambrožič Urbas, ki bo s praktičnimi stilskimi nasveti pokazala, kako v dnevno rutino vnesti lepoto in kanček glamurja. 

Nika Ambrožič Urbas -2
Nika Ambrožič Urbas -2FOTO: Ana Gregorič

"Oddaja bo v celoti posvečena stvarem, ki jih kot ženska obožujem in za katere verjamem, da lahko izdatno pripomorejo h kakovostnejšemu življenjskemu stilu vsake izmed nas. Vsebinsko bi najbolj izpostavila neposreden stik z modnimi ustvarjalci, umetniki ličenja, lepotnimi strokovnjaki, guruji in ostalimi navdihujočimi ustvarjalci. Skupaj bomo odkrivale načine, kako še bolj uživati v lepih stvareh. Je odveč dodati, da bo oddaja prava paša za oči? Saj me poznate. Brez vrhunske estetike pri meni pač ne gre."

Oddaja je produkt dobro sprejetih in zaželenih vsebin, ki jih spremljate na našem že uveljavljenem tematskem portalu Zadovoljna.si. Ta je prava zakladnica koristnih nasvetov s področja mode, lepote in potovanj, vrednost njegovih vsebin pa potrjuje tudi obisk portala. Povprečno število mesečnih obiskovalcev portala Zadovoljna.si je bilo v letu 2020 305.000, mesečna rast obiskanosti portala pa dokazuje, da ga imajo bralci za zaupanja vrednega in se nanj dnevno vračajo po koristne nasvete.

Oddaja Zadovoljna bo na sporedu vsako nedeljo ob 17.30 na POP TV, prvič 28. marca. Dan prej si bo oddajo moč ogledati na VOYO, kjer bo dostopna tudi kasneje. Več o oddaji, številne koristne nasvete o negi telesa in lepotnih trikih ter fit kotiček pa si boste lahko prebrali na našem portalu. 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399