Zadovoljna.si
Modna ženska z oblinami-1

Zadovoljna

To so najbolj trendovske torbice te sezone

J.V.
18. 07. 2021 07.54
0

Modni trendi torbic se spreminjajo iz sezone v sezone, na kakšne bomo prisegale v prihajajočih mesecih, pa je v oddaji Zadovoljna razkrila Nika Ambrožič Urbas.

Velike ali majhne torbice še danes veljajo za najpogostejši modni dodatek, brez katerega se ženske počutimo izgubljene. Torbica je kot vsebina našega modnega okusa in le redko zapustimo hišo brez nje. Torbice so vsekakor eden tistih modnih dodatkov, ki najde prostor v omari vsake pripadnice ženskega spola. Poleg tega, da se v njih skriva vse, kar potrebujemo, da preživimo dan, so torbice tudi odlična popestritev še tako preprostega outfita. Njihova vloga je namreč več kot le praktična, in če izberemo pravo, bomo svoj stajling dvignile na povsem novo raven. 

"Pri torbicah sta samo dve možnosti, ali podprejo vašo garderobo, kar pomeni, da morajo biti dovolj nevtralne, da se lahko prilagodijo oblačilom, ali pa prevzamejo vlogo trofeje, kar pomeni, da so v centru pozornosti," pojasnjuje Nika Ambrožič Urbas, ki je v oddaji Zadovoljna razkrila nekaj najbolj vročih trendov torbic te pomladi in poletja. Vodilni trend med njimi so zagotovo torbice v prešitem slogu, ki je postal priljubljen že lani, ko je zavzel sandale. 

Kako nositi najbolj trendovske torbice te sezone, si poglejte v spodnjem prispevku!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471