Zadovoljna.si
Nika Ambrožič Urbas

Zadovoljna

Nika Ambrožič Urbas: To je prva stvar, ki jo naredi zjutraj!

J.V.
26. 03. 2021 07.55
0

Nika Ambrožič Urbas, voditeljica oddaje Zadovoljna, ki bo na sporedu vsako nedeljo ob 17.30 na POP TV, je ena tistih žensk, ki jih nikoli ne boste videli neurejenih. Poleg tega, da so njeni 'outfiti' vedno brezhibni in po zadnji modi, Nika veliko pozornosti namenja tudi negi kože.

Nika se zaveda, kako pomembna je nega kože.
Nika se zaveda, kako pomembna je nega kože. FOTO: Ana Gregorič

Na kaj najprej pomislite, ko slišite ime Nika Ambrožič Urbas? Na modo? Lepoto? Obstaja kar nekaj razlogov, zakaj Nika nosi naziv modne ikone in lepotne gurujke. Njeni stajlingi so vedno sestavljeni zelo premišljeno. So ženstveni, elegantni in zelo šik. Njen mejkap je vedno brezhiben in primeren priložnosti, razlog za to pa je tudi pozornost, ki jo Nika posveča negi kože.

Zdrava in negovana koža je namreč ključ do popolnega mejkapa, vse pa začne z jutranjim lepotnim ritualom. "Rada bi sicer odgovorila, da se nemudoma prepustim negi, a v resnici najprej prideta na vrsto mačka Eli in njen zajtrk. Ko je to odkljukano, spijem kozarec tople vode, nato pa se odpravim v kopalnico in začnem s svojim jutranjim lepotnim ritualom," pravi Nika, ki pa se zaveda, da je ključ do dobrega počutja vedno odnos, ki ga gojimo do sebe. 

"Za tisto pravo, iskreno zadovoljstvo so ključnega pomena notranje ravnovesje, pozitiven pristop k življenju in užitek, ki si ga moramo znati privoščiti. Ravno užitek je tisto, kar nam lahko da moda ali pa na primer lepotni ritual. Ko najdemo nekaj, kar v nas zbudi strast, potem se je temu vredno prepustiti."

Poleg ostalih izdelkov za nego kože boste v njeni kopalnici vedno našle termalno vodo v razpršilu. "Ta je izvrsten pripomoček pri obrazni negi, saj pomaga pri boljši absorpciji vlažilnih negovalnih izdelkov. V torbico pa nikdar ne pozabite pospraviti lončka s kokosovim oljem, ki čudovito obnavlja kožo na rokah in ob nohtih. Negovane roke o ženski povedo več kot vsa njena garderoba," meni Nika, ki bo lepotne nasvete delila vsako nedeljo ob 17.30 v oddaji Zadovoljna na POP TV. 

Ne zamudi oddaje Zadovoljna v nedeljo ob 17.30 na POP TV

Zadovoljna je oddaja za ženske, ki ljubijo modo, glamur in uživajo v lepotah vseh vrst. Voditeljica Nika Ambrožič Urbas bo odkrivala nove modne trende in z gledalkami delila uporabne stilske nasvete. 

V oddaji boste spoznali zanimive metode negovanja in sproščanja telesa ter različne načine, s katerimi si lahko vsaka ženska pomaga prižgati ogenj boginje v sebi. Prva oddaja bo posvečena močni rožnati barvi, ki prebuja žensko naravo in je tudi letos med najbolj aktualnimi pomladno-poletnimi modnimi trendi. 

Nika Ambrožič Urbas: "Trenutno se navdušujem nad trendom močnih barv!"
Preberi še
Nika Ambrožič Urbas: "Trenutno se navdušujem nad trendom močnih barv!"
Zadovoljna
ZadovoljnaFOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375