Zadovoljna.si
Nika Ambrožič Urbas

Zadovoljna

O oddaji Zadovoljna

Zadovoljna.si
19. 03. 2021 07.33
0

Na POP TV bodo konci tedna obarvani v duhu kakovostnega preživljanja prostega časa in dobrega počutja. Prihaja oddaja Zadovoljna, oddaja za ženske, ki ljubijo modo, glamur in uživajo v lepotah vseh vrst.

Se v svoji koži dobro počutite? Oddaja Zadovoljna bo z metodami negovanja in sproščanja telesa na različne načine s koristnimi nasveti poskrbela za ohranjanje dobrega počutja v lastni koži. Že z majhnimi detajli in kratkimi trenutki, s katerimi si vzamemo čas, lahko zase veliko naredimo. 

Prebuditev ženske narave 

Voditeljica oddaje Nika Ambrožič Urbas je zagovornica, da je najpomembnejše sporočilo to, da ženske same sebi podarijo največ. Preprost lepotni navdih, modni utrinek ali iskriva misel so včasih dovolj, da v sebi vzpostavimo ali celo zbudimo stik z lastno ženstvenostjo. Ženska je boginja. Želim si, da skozi oddajo ženske v sebi začutijo, kako lahko s pomočjo modne estetike, lepote ali negovalnih ritualov ustvarijo svet, poln navdiha in ljubezni do sebe. Tako se bo oddaja posvečala tudi barvam, ki prebujajo žensko naravo, in tem, ki so med modnimi trendi najbolj aktualne. 

Oddaja Zadovoljna bo na sporedu vsako nedeljo ob 17.30. Dan prej si bo oddajo mogoče ogledati na VOYO, kjer bo dostopna tudi v prihodnje. 

Oddajo bo vodila Nika Ambrožič Urbas.
Oddajo bo vodila Nika Ambrožič Urbas.FOTO: Ana Gregorič

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399