Zadovoljna.si
Kodri

Zadovoljna

To bodo letos najbolj vroči trendi frizur

J.V.
29. 04. 2021 07.44
0

Tako kot se z modne brvi na ulice selijo modni trendi, to velja tudi za lepotne smernice in trende frizur. Dejstvo je, da sta pomlad in poletje idealen čas za spremembe, in ena od teh je tudi osvežitev pričeske, za katero se odločijo številne pripadnice nežnejšega spola. Za kakšne frizure se bomo najpogosteje odločale v prihajajočih mesecih, je v oddaji Zadovoljna razkril znani frizer Stevo Pavlovič, ki pravi, da kralj vseh frizur še naprej ostaja paž.

Če bi tudi same rade v pomlad zakorakale kot povsem druga oseba, polna energije in pripravljena na nove začetke, potem je sprememba oziroma osvežitev najboljši način, kako to doseči. 

Voditeljica Nika Ambrožič Urbas je v oddaji Zadovoljna obiskala priznanega frizerskega stilista Steva Pavloviča in z njim poklepetala o trendih na področju frizur za leto 2021. "Če govorimo o barvah, so to lepi, topli blond toni – skratka, blond barva je vedno kraljica barv," razkriva Stevo in dodaja, da bo to sezono zelo priljubljen predvsem odtenek 'soft pink' oziroma barva breskve. "To so barve, ki so relativno nežne, zelo ženstvene in primerne predvsem za mlajše punce."

Paž, kralj frizur, še vedno ostaja med najbolj zaželenimi frizurami, osvežila se je le njegova oblika. "Paži niso več tako polni, obvezne pa so resice spredaj oziroma frufru, ki je resast in ne več tako raven in strog."

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493