Zadovoljna.si
Nika Ambrožič Urbas-1

Zadovoljna

Voditeljica oddaje Zadovoljna

Zadovoljna.si
19. 03. 2021 07.33
0

Vodenje in soustvarjanje oddaje Zadovoljna prevzema Nika Ambrožič Urbas, strokovnjakinja za modo in lepoto, svetovalka s stilom in kreativna direktorica različnih projektov modne in lepotne industrije. Če smo jo dodobra spoznali kot mojstrico besed v šovu Zvezde plešejo, bo skupaj z gledalci tokrat zasledovala pozitiven pristop k življenju in užitku, ki, kot pravi sama, si ga moramo znati privoščiti.

Nika Ambrožič Urbas o oddaji: 

"Moda me spremlja že od malih nog in brez pretiravanja lahko trdim, da ji posvečam večino svojega življenja. Enako pravzaprav velja tudi za lepoto oziroma odnos do osebne nege. Zato sem sodelovanje sprejela z največjim navdušenjem. Oddaja bo v celoti posvečena stvarem, ki jih kot ženska obožujem in za katere verjamem, da lahko izdatno pripomorejo h kakovostnejšemu življenjskemu slogu vsake izmed nas. Vsebinsko bi najbolj izpostavila neposreden stik z modnimi ustvarjalci, umetniki ličenja, lepotnimi strokovnjaki, guruji in ostalimi navdihujočimi ustvarjalci. Skupaj bomo odkrivale načine, kako še bolj uživati v lepih stvareh. Je odveč dodati, da bo oddaja prava paša za oči? Saj me poznate. Brez vrhunske estetike pri meni pač ne gre."

Oddajo bo vodila Nika Ambrožič Urbas.
Oddajo bo vodila Nika Ambrožič Urbas.FOTO: Ana Gregorič

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399