Zadovoljna.si
Samomor

Novice

Zavrnjeni bogataš jo je brutalno pretepel

M.K.
07. 01. 2012 09.52
73

Nekateri moški ne prenesejo zavrnitve. To je na lastni koži občutila tudi mlada Norvežanka, ki naj bi jo njen egiptovski fant, sicer sin enega od tamkajšnjih milijarderjev, brutalno pretepel, ker se ni hotela poročiti z njim. Sulvy je iz strahu o dogodku sicer najprej molčala, zdaj pa želi pomagati vsem ženskam, ki so se in se še bodo znašle v podobnih situacijah.

Samomor
Samomor FOTO: iStockphoto
Norvežanka Sulvy Leopreez Sakkur si bo svoje razmerje z bogatim egiptovskim dedičem gotovo za vedno zapomnila. Ahmed Al Ajati je 24-letnico namreč zaprosil za roko in ker ga je ta zavrnila, se je znesel nad njo in jo brutalno pretepel. Sulvy je novico potrdila za enega izmed arabskih medijev: „Res je, pretepel me je, ker sem zavrnila poroko z njim in ga prosila, da se razideva.“ Incident naj bi se zgodil že 7. septembra, a je Sulvy spregovorila šele zdaj. Povedala je, da se je dolgo odločala, ali naj sploh komu pove za napad, saj se je bala, da jo bo Ahmed še bolj kaznoval in jo v najslabšem primeru tudi ubil. Ker ima bogatega očeta, milijarderja Yahiya Al Ajatija, to zanj namreč sploh ne bi bil problem. Vse se je dogajalo v stanovanju mlade Norvežanke v mestecu Ma’adi, ki leži nekaj kilometrov južno od Kaira. Ahmed naj bi prišel na obisk, Sulvy pa je že imela načrt, kako ga bo prosila, da se razideta. A fant jo je presenetil in jo prosil, naj se poroči z njim, preden je ona uspela končati razmerje.

Nasilja je vedno več.
Nasilja je vedno več. FOTO: iStockphoto
Čutila je, kako ji izbija zobe

Sulvy je povedala, da je Ahmeda zavrnila in mu poskušala razložiti, da bi rada končala njuno razmerje. A njegova reakcija je bila zanjo pravo presenečenje. Sicer miren mladenič je začel histerično kričati, nato se je znesel nad njenim psom, ga vrgel v steno in ga na koncu dobesedno poteptal. Norvežanka ga je rotila, naj preneha, a je Egiptčan še bolj ponorel in svojo jezo usmeril vanjo ter začel močno udrihati po njeni glavi in trebuhu. Sulvy je začela močno krvaveti iz ust, čutila je, kako ji napadalec izbija zobe, prav tako pa je kri otipala tudi na svojem pretolčenem obrazu. Pretep je slišal sosed v stanovanjskem bloku in pozvonil, da bi preveril, kaj se dogaja, a je Ahmed svoji žrtvi zagrozil, da jo bo ubil, če bo odprla vrata ali usta. Ker obiskovalec pred vrati ni prenehal zvoniti, je pretepač odprl in se zlagal, da je vse v redu in da je hrup posledica karanja psa. Sosedu je bil odgovor dovolj, zato se je odpravil, ne vedoč, da se za vrati dogaja hud zločin.

V muslimanskem svetu je ženska zgolj lastnina moškega.
V muslimanskem svetu je ženska zgolj lastnina moškega.FOTO: POP TV
Rešili so jo mimoidoči

Potem naj bi Ahmed svoje zdaj že bivše dekle za lase vlekel po hodniku iz petega nadstropja na dvorišče ter jo prisilil, da je vstopila v avto. Medtem ko je šel do voznikovega sedeža, je Sulvy z mobilnega telefona poskušala na pomoč poklicati svoje prijatelje, a je bil Arabec hitrejši in ji ga je izpulil z rok ter ga vrgel skozi okno. Prizor so videli mimoidoči, ki so v Egiptu živečo Norvežanko rešili iz napadalčevih rok ter jo odpeljali v bližnjo bolnišnico, o dogodku pa so obvestili tudi policijo. A Sulvy je trditve sprva zanikala, saj se je bala, da jo bo vplivna egiptovska družina dala še bolj pretepsti. Šele zdaj, ko je pravzaprav v celoti dojela, kaj se je zgodilo, pa se je odločila, da ne bo molčala, saj ve, da ni edina žrtev strogega sveta, v katerem je moški lastnik in vladar, ženska pa lastnina in sužnja. Priznala je, da jo je poleg šarma pri Ahmedu privlačil tudi denar, a zdaj skesano pravi, da podobne napake ne bo naredila nikoli več v življenju. Ni ga namreč denarja, ki bi bil vreden ženskega dostojanstva in življenja.

KOMENTARJI (73)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375