Zadovoljna.si

Ključna beseda / jajčevci

Njam... 27. 08. 2010 18.20

Jajčevci z mocarelo

Slastno in enostavno – jajčevci z mocarelo!

Njam... 05. 08. 2010 19.00

Hrustljavi polnjeni jajčevci

Idealna večerja ali prigrizek za vse, ki obožujete zelenjavo. Nad polnjenimi jajčevci bodo navdušeni tudi najmlajši, saj vsebujejo droptine in topleni sir.

Njam... 29. 07. 2010 16.24

Testenine z jajčevci

Izkoristite sadeže in zelenjavo, ki jih ponuja poletje. Za ljubitelje testenin je idej za nove slastne jedi vedno dovolj.

Njam... 22. 06. 2010 17.30

Ravioli z zelenjavo in pršutom

Izkoristite poletje in vse dobrote, ki jih ta čas ponuja. pripravite si slastno jed iz sezonske zelenjave.

Njam... 21. 06. 2010 17.00

Testenine s piščancem in balzamičnim kisom

Ste vajeni zgolj testenin z ragujem? Morda je čas, da poskusite nekaj novega. Testenine z balzamičnim kisom in jajčevci vam bodo zagotovo všeč.

Šport in zdravje 02. 05. 2010 18.45

Z ogljikovimi hidrati izgubite 5 kilogramov

Dober prehranjevalni načrt je ključna pot do zdravega načina izgubljanja kilogramov. Tudi če ne slovite kot velik oboževalec zajtrka, boste na svoj račun prišli z uravnoteženo večerjo, ki se ji nikakor ne boste želeli odpovedati.

Njam... 13. 04. 2010 18.25

Špinačni rezanci z avokadom

Pripravite si zdrav, a okusen obrok špinačnih rezancev z avokadom ter jajčevci in bučkami!

Njam... 28. 03. 2010 18.15

Ocvrti jajčevci s sezamom

Pripravite si okusno jed iz ocvrtih jajčevcev s sezamom!

Šport in zdravje 15. 03. 2010 18.35

Kako skriti celulit

Celulit je neprijetna nadloga, s katero se spopada večina žensk. Pot do stegen brez celulita je običajno dolga in trnova, lahko pa ga enostavno skrijete. Preberite, kako!

Šport in zdravje 09. 11. 2008 17.00

Hujšajte siti

Tokrat vam predlagamo dieto, ob kateri se ne boste odrekali skoraj ničemur. Ravno nasprotno. Za mizo boste uživali in ob tem shujšali.

Šport in zdravje 06. 09. 2008 05.20

Z jajčevci lahko tudi hujšamo

Vmesne poti ni. Ljudem so jajčevci všeč ali pa sploh ne. Če jih ne marajo, navedejo kot razlog grenak okus ali pa to, da so težko prebavljivi.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 1066