Ključna beseda / papir

Limonin kolač
Tokrat bodo na svoj račun prišli ljubitelji slaščic, ki obožujejo slastne limonine kolače.

Lepotni kirurg ji je deformiral dojki
Angležinja si je od vedno želela večjega oprsja in kar tri leta varčevala, da bi si lahko privoščila lepotni poseg. A naredila je veliko napako, zaradi katere si danes želi, da ne bi nikoli šla pod kirurški nož.

Poškropite oblačila z barvo!
Printi na oblekah letos ne poznajo meja. Da bi bile v koraku z modo, morate imeti v omari vsaj en kos oblačila, poškropljen z barvo. Sicer pa, zakaj si takega oblačila ne bi ustvarile kar same?

Lepotca, ki mešata ženske glave
Tarik Kaljanac in Adis Topalović nista običajna moška. Prvi je namreč najlepši moški v vesolju, mister Universe 2010, drugi pa mister Bosne in Hercegovine za mister International v svetu. Skratka, dva lepotca, ob katerih se ženskam šibijo kolena.

Rulada z jagodami
Tržnica je polna sezonskega sadja, ki ga lahko odlično uporabimo v kuhinji.

Pica roladice
Pripravite si roladice z okusom pice!

Rolada s pistacijo in belo čokolado
Sladka rolada z belo čokolado, smetano in pistacijo.

RECEPT: Falafel
Falafel je po izvoru arabski prigrizek, ki pa je postal popularen širom po svetu. Je idealna hitra hrana, ki si jo lahko pripravite doma.

So tiskanim knjigam šteti dnevi?
Nook je prvi bralnik virtualnih knjig na osnovi Googlovega Android operacijskega sistema. Pri Barnes & Noble pravijo, da so se za ta operacijski sistem odločili, ker odprta platforma omogoča tudi nadgradnjo.

'Da so suhe manekenke grde, trdijo le debele ženske!'
Vsako leto modni svet prisega, da se bo vse spremenilo, da bodo z modnih pist spravili dekleta, ki so presuha, da številka 32 ne bo več pravilo, da dekletom ne bomo več šteli reber in „občudovali“ njihovih koščenih silhuet.

Brisanje zadnjice skozi zgodovino
Po opravljeni neglamurozni fiziološki potrebi, tako rekoč vse civilizacije na svetu danes uporabljajo toaletni papir. Nekoč so ljudje to počeli drugače, uporabljali so vsemogoče, le mehki troslojni papir zagotovo ne!

Kilogrami kopnijo
Kandidatke in kandidat akcije 'Hujšajmo skupaj' se po prazničnih pregrehah ponovno zdravo prehranjujejo in vestno hodijo na treninge.

Čokoladna rolada brez moke
Enostavna in preprosto božanska čokoladna rolada.

Paris Hilton: 200.000 dolarjev za darila?!
Bogata dedinja obožuje praznike in vse, kar je z njimi povezano. Sem spadajo tudi nakupi, okrasitev božičnega drevesca in odpiranje daril v krogu najbližjih. Le kaj bo podarila tokrat?

RECEPT: Rezine Esterhazy
Verjetno ga ni ljubitelja slaščic, ki ne bi poznal rezin Esterhazy. Te slovijo kot eden vrhuncev srednjeevropske slaščičarske tradicije.

RECEPT: Ocvrte riževe kroglice z mocarelo
Jed naj bi izvirala s Sicilije, 'arancine', kot jih v imenujejo v Italiji, naj bi poznali že v 10. stoletju. Primerne so za predjed ali droben prigrizek, lahko pa so zanimiva priloga k mesu.

Mini sirove štručke
Dišeče sirove štručke lahko pripravite tudi doma.

'Sopihajoče lokomotive'
Kandidatke in kandidati so opravili že prve treninge, strnili vtise ter jih zlili na papir. Vas zanima, kdo je sopihajoča lokomotiva, kdo pije kavo brez sladkorja in koga je bolezen namesto v fitnes položila v posteljo? Vse in še več pikantnosti v njihovih dnevnikih.

RECEPT: Lazanja za Garfielde
Lazanja je italijanska jed, a beseda 'lazanja' izvira iz grščine. 'Lasana' oziroma 'lasanon' namreč pomeni podstavek posodo. Stari Rimljani so si besedo sposodili, in 'lazanja' rekli posodi, v kateri se je pripravljala lazanja. Tako je jed dobila ime po posodi, v kateri se je pripravljala.

'Na pomoč, moja baba je hudičevka!'
Ne dvigujejo telefona, zatajijo svojega fanta in skritizirajo vsako malenkost. Se vam zdi znano? Dobrodošli v svetu hudičevk, ki vam krojijo življenje.

RESNIČNA ZGODBA: 'Prisilili so me v prostitucijo'
Maja je stara 30 let in čeprav je minilo že leto dni od grozljive izkušnje, ki ji je kruto zaznamovala življenje, skorajda ne mine noč, da je ne bi tlačila mora. Šele ko se zave, da je v zavetju varne hiše v Ljubljani, se malce pomiri, hvaležna usodi, da je spet doma.

BIZARNO: Za večerjo kroglice iz človeškega mesa
Da ljudje uživamo v hrani in radi jemo, je znano dejstvo. Nekateri obožujejo zrezke, spet drugi imajo raje zelenjavo. So pa tudi redke izjeme, ki konzumirajo nenavadne stvari, ki so za večino neužitne in morda celo gnusne.

NAGRADNA IGRA: Tjaša je izbrala ...
Poljubi me, miss je knjižni prvenec manekenke Tjaše Kokalj, ki je s svojo kriminalko marsikoga presenetila in navdušila. In kdo so trije srečneži, ki bodo prejeli podpisan izvod?

INTERVJU: Pisateljica Aksinja Kermauner
Med tridesetimi najbolj branimi slovenskimi pisatelji je toliko žensk kot je moških. Za slepe in slabovidne v tem vrhu ustvarja ena sama. Aksinjo Kermauner smo po nastopu na tednu knjige pocukali za rokav in se z njo pogovarjali o njenem delu.

Grafologija: Natalija Verboten brez zavor
Delovna, podjetna in energična Natalija Verboten je skoraj brez zavor. Inteligentno in taktno Majo Sodja zanima več stvari hkrati. Čustveni in intuitivni Brane Završan bi rad vse raziskal. Rokopis odraža podzavest in ne laže. Grafologija je znanost, ki pred nas postavi ogledalo in pripoveduje o nas samih.

Podarimo seksi darilo
Zaljubljeni pari si ves čas dajejo darila. Če bi bili radi izvirni, podarite partnerju čutno in seksi darilo, ki ga lahko izdelate kar sami.

IZDELAJTE SAME: Novoletne voščilnice
Še je čas, da presenetite svoje drage in jim pošljete unikatne voščilnice, ki jih z malo truda in spretnosti naredite same. Še lepše bo, če jih boste svojim najdražjim prinesle kar osebno.

IZDELAJTE SAME: Svečnik v treh minutah
Mini svečniki, ki jih boste naredili sami, bodo unikatni, lahko pa tudi lepo praznično darilo za najdražje.

VIDEO: Kako sestaviti ljubezensko pismo?
Moški, želite svoji dragi izpovedati ljubezen, pa se bojite, da bi ostali brez besed, če bi ji morali ob tem gledati v oči? Napišite ljubezensko pismo! Pomagala vam bosta Jeanine in Marcelo, bivša stanovalca Big Brotherja.

Z jajčevci lahko tudi hujšamo
Vmesne poti ni. Ljudem so jajčevci všeč ali pa sploh ne. Če jih ne marajo, navedejo kot razlog grenak okus ali pa to, da so težko prebavljivi.