Zadovoljna.si

Ključna beseda / stroka

Njam... 15. 02. 2011 16.38

Lososov namaz na koruznih kruhkih

Okusen lososov namaz na koruznem kruhu je preprost prigrizek ali predlog za hitro večerjo. Namesto rukule lahko uporabimo tudi navadno solato ali zeleno papriko.

Njam... 19. 01. 2011 15.45

Juha iz lososa in avokada

Recept za okusno juho iz lososa in avokada, ki jo lahko ponudite kot samostojno jed.

Njam... 23. 11. 2010 16.05

Jajčevci s sezamom

Pripravite si slastne in zdrave jajčevce s sezamom!

Njam... 09. 11. 2010 16.00

Špageti s sirovo omako in lososom

Namesto morskih sadežev se tokrat lotite priprave lososa, začinjenega s sirovo omako in s pridihom testenin.

Njam... 01. 11. 2010 16.15

Francoska čebulna juha

Ni boljšega zdravila za zdravljenje prazničnega mačka, kot je okusna juha, ki vas nasiti in hkrati pogreje. Francoska čebulna juha velja za veliko specialiteto, ki vas zagotovo ne bo pustila ravnodušnih!

Njam... 24. 10. 2010 17.08

Avokado in ananas s pomarančno omako

Za marsikoga nevsakdanja kombinacija prijetnih okusov, začinjena z vaniljo in ščepcem popra. Prepustite se mešanici omamnih okusov.

Njam... 11. 10. 2010 17.15

Humus

Ste si zaželeli nečesa zdravega, lahkega, a vseeno neverjetno okusnega? Potem bo humus, libanonska specialiteta, kot nalašč za vas!

Njam... 26. 09. 2010 16.55

Testenine s česnom

Ta jed zagotovo ni za tiste, ki ne marate česna. No, morda velja poskusiti. Priprava vam bo vzela le nekaj minut in lahko se zgodi, da boste česen tudi vzljubili.

Njam... 13. 09. 2010 17.41

Paradižnik po provansalsko

Tudi francoska kuhinja ponuja jedi, ki so nadvse enostavne za pripravo, lahko pa se jih postreže kot slastno samostojno jed ali pa kot prilogo. Poleg tega gre za lahko jed, ki nima veliko kalorij, tako da je primerna za vse, ki jih skrbi vitka linija.

Njam... 15. 08. 2010 17.05

Fusili z bučnimi cvetovi

Kdo pravi, da so za kuho primerni samo sadovi rastlin. Cvetovi buč so lahko odlična sestavina omake za testenine.

Njam... 09. 08. 2010 16.49

Makaroni z artičokami in tuno

Artičoka izvira iz Sredozemlja, cenili so jo že Stari Grki in Rimljani. Tuna iz konzerve pa je eden najbolj preprostih prigrizkov. Združena lahko postaneta odlična jed.

Njam... 29. 07. 2010 16.24

Testenine z jajčevci

Izkoristite sadeže in zelenjavo, ki jih ponuja poletje. Za ljubitelje testenin je idej za nove slastne jedi vedno dovolj.

Njam... 21. 07. 2010 18.37

Testenine s kaprami in črnimi olivami

Za osvežujoč obrok brez mesa si v vročih dneh lahko omislite prav posebno omako za testenine. Ste že poskusili kapre?

Novice 07. 07. 2010 11.11

Pametni imajo možgane, pogumni pa 'jajca'

Takšen je slogan nove reklamne kampanje priljubljene blagovne znamke kavbojk, ki pa naj bi po mnenju javnosti prekoračila mejo dobrega okusa in je po mnenju nekaterih opolzka. Je golota res že izpeta tema v komercialni rabi?

Njam... 07. 06. 2010 17.00

Ocvrte klobase s krompirjem

Res je, da je zdravo jesti lahko hrano. Toda včasih se prileže tudi kakšna kalorična jed, ki vam polepša dan.

Njam... 04. 06. 2010 18.00

Brancin s krompirjem

Kot glavno jed si lahko tokrat pripravite brancina s krompirjem.

Njam... 21. 05. 2010 18.00

Testenine s čičeriko

Čičerika postaja vse bolj priljubljena vrsta stročnice, saj je slastna v solati in kot priloga. Ste vedeli, da je odlična tudi s testeninami?

Novice 22. 04. 2010 10.45

Ruska ruleta po japonsko: orgije brez zaščite

Pred kratkim smo vam predstavili smrtonosne spolne igre, ki ogrožajo življenja sodelujočih. Tako imenovana ruska ruleta z virusom HIV se je razvila iz japonske različice, kjer pa je namesto nevarnega virusa poudarek na abortusu.

Njam... 11. 04. 2010 16.50

Sarme

Jed, ki prežene mačka in napolni želodček.

Njam... 09. 04. 2010 17.00

Pečen brancin

Vikendi so kot nalašč za kakšen nov kuharski izziv. Ste že kdaj pripravili ribo? Odpravite se do ribarnice in svoje najdražje razveselite s pečenim brancinom. Tukaj je recept.

Njam... 30. 03. 2010 17.00

Poštarjevi špageti

Imate radi artičoke? Tokrat jih lahko uporabite kot sestavino za omako. Artičoke imajo blagodejni učinek na želodec, žolč in jetra, poleg tega zbujajo tek.

Njam... 29. 03. 2010 17.00

Polnjene pečene sardine

Imate radi ribje jedi, a ne najdete novega recepta? Mi vam ponujamo nasvet za pripravo pečenih polnjenih sardin.

Njam... 10. 03. 2010 18.57

Špageti s kozicami in peteršiljem

Slastne testenine v omaki iz kozic z dodatkom svežega peteršilja.

Njam... 08. 02. 2010 14.15

Telečji zrezki s pikantno omako

V zmrzovalniku imate telečje zrezke, a ne veste, kako bi jih pripravili. Ponujamo vam pikanten recept za mrzle zimske dneve.

Njam... 27. 01. 2010 18.30

Grška jagnjetina s krompirjem

Mediteranska specialiteta vas bo popeljala na grški Santorini, kjer se boste lahko pod vročim soncem mastili s domačim jagenjčkom in slastno zapečenim krompirčkom.

Njam... 24. 01. 2010 18.53

Zelenjavna nabodala s tofujem

Hitra in okusna nabodala za popestritev dneva.

Novice 18. 01. 2010 19.20

Indijka joče krvave solze

Kri ji teče iz oči, glave, dlani in drugih delov telesa, a nihče ne ve, zakaj. Na njenem telesu namreč ni nobene rane. 14-letna najstnica iz Indije je obupana, njena družina pa na robu živčnega zloma.

Njam... 17. 01. 2010 18.00

Azijski steak

Vnesite v vašo kuhinjo malce orienta in uživajte v mariniranem azijskem zrezku z marinado iz paprike.

Njam... 06. 01. 2010 17.00

Krema iz polenovke

Pričakujete veselo družbo, vam pa je zmanjkalo idej za prigrizke. Pojdite v trgovino po polenovko in pripravite slasten namaz.

Njam... 30. 12. 2009 18.20

Piščanec z indijskimi oreščki

Tokrat smo vam postregli s specialiteto iz indinjske kuhinje. Zdravo in okusno, preberite!

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 1076