Zadovoljna.si

Ključna beseda / čebula

Njam... 07. 02. 2011 17.30

Ocvrti tofu z bučkami v sladko-kisli omaki

Če imate predsodek, da je tofu zgolj jed za vegetarijance, se motite. Z njim lahko pripravite marsikatero slastno jed, mi vam tokrat ponujamo recept, ki ga skoraj zagotovo še niste preizkusili.

Njam... 04. 02. 2011 16.15

Čičerika z jajčevci

Pripravite si enostavno jed s čičeriko in jajčevci.

Lepota 02. 02. 2011 14.40

7 nasvetov, kako se znebiti neprijetnega zadaha

Slab zadah je zagotovo izkusil že prav vsak izmed nas, vendar o njem še vedno neradi govorimo. Večkrat nastane zaradi neustreznih živil, ki jih uživamo in se pojavlja kljub redni ustni higieni. Čeprav ga nikoli ne bomo mogli za vedno odstraniti, vam ponujamo nekaj koristnih nasvetov, ki bodo vsekakor pripomogli k boljšemu vonju in okusu.

Njam... 30. 01. 2011 06.52

Nadevani šampinjoni

Večerja ali kosilo, malica ali prigrizek, nadevani šampinjoni so prava rešitev prav za vse priložnosti.

Njam... 19. 01. 2011 15.45

Juha iz lososa in avokada

Recept za okusno juho iz lososa in avokada, ki jo lahko ponudite kot samostojno jed.

Njam... 18. 01. 2011 15.10

Čebulna juha

Česa nam doma nikoli ne manjka? Čebule. Včasih čisto pozabimo nanjo, včasih nam celo zacveti. Tu je ideja, za 'čistko' vašega hladilnika, ki vam bo popestrila jedilnik.

Njam... 12. 01. 2011 15.55

Jajčevci v pečici

Jajčevci so mesnata in slastna zelenjava, ki ima veliko ljubiteljev. Tokrat vam jih ponujamo v lazanji, jedi, ki je lahka in slastna. Poskusite!

Njam... 23. 12. 2010 15.37

Pečena krompirjeva omleta s čebulo

Omlete je mogoče pripraviti na tisoč in en način, tokrat vam predlagamo takšno, ki bo dišala po krompirju in čebuli. Poleg tega jo boste spekli v pečici. Sir brie le še izboljša že tako slastno jed.

Njam... 21. 12. 2010 16.50

Marinirane sardele po beneško

Beneška republika je bila križišče vzhodnih in zahodnih kultur, kar je razvidno iz njihovih posebnih kislo-sladkih receptih. Predstavljamo vam jed (lahko je tudi predjed) s starinskim pridihom in presenetljivim okusom.

Njam... 09. 12. 2010 15.05

Špageti s pikantno paradižnikovo omako

Najboljše stvari so najbolj enostavne. Špageti s paradižnikom nedvomno spadajo med jedi, ki ne zahtvajo veliko časa, a godijo našim želodčkom.

Njam... 07. 12. 2010 16.40

Riž s skuto in lešniki

Kadar vas na decembrski večer presenetijo gostje, jih presenetite s posebno jedjo. Pripravite jim riž s skuto in lešniki, če dodate še parmezan, bodo zagotovo navdušeni.

Njam... 15. 11. 2010 14.56

Milanska rižota

Milanska rižota velja za eno od italijanskih 'klasik'. Je enostavna za pripravo, še posebej, če sledite navodilom. Italijanske družine imajo sicer svoje različice, ki si jih lahko s časom omislite tudi sami.

Njam... 14. 11. 2010 12.21

Namaz iz sveže tunine

Za vse tiste, ki niste navdušeni nad konzervami, je kot nalašč recept za tunin tatar. Glavna sestavina je sveža tunina in ne tista iz pločevinke.

Njam... 09. 11. 2010 16.00

Špageti s sirovo omako in lososom

Namesto morskih sadežev se tokrat lotite priprave lososa, začinjenega s sirovo omako in s pridihom testenin.

Njam... 07. 11. 2010 20.00

Kremna česnova juha

Dolge jesenske dni si popestrite z okusno kremno česnovo juho s krompirjem.

Njam... 01. 10. 2010 13.03

Rižota z lečo

Vas grabi lakota? Ne čakajte, spravite se v kuhinjo in si pripravite nekaj slastnega. Nimate ideje. Preverite spodnji recept.

Njam... 04. 10. 2010 15.50

Zavitek z lososom

Recept za slasten zavitek z losom, bogatim virom omega 3 maščob, ter ohrovtom, odličnim virom dietnih vlaknin, ki blagodejno vplivajo na organizem.

Njam... 01. 10. 2010 16.12

Rižota s kostanji

Za vse ljubitelje kostanja, ki razmišljate, kako bi lahko ta sadež jeseni pripravili, bo rižota prav gotovo zanimiva popestritev jesenskega jedilnika.

Njam... 14. 09. 2010 18.00

Testenine s tuno in mocarelo

Pripravite si testenine z okusno mocarelo in tunino!

Njam... 01. 09. 2010 16.54

Pikantni gaspačo z jogurtom

Gaspačo je tradicionalna hladna španska juha, ki je odlična jed za poletne dni. Pikantna različica z jogurtom je jed, ki jo morate poskusiti.

Njam... 22. 08. 2010 09.42

Paradižnikova juha z mocarelo

Hitro, dobro in zdravo - paradižnikova juha z mocarelo!

Novice 01. 08. 2010 18.00

Provokativna indonezijska zvezdnica kljubuje imamom

Julie Perez verske oblasti v njeni domovini Indoneziji niso sprejele odprtih rok. Gospodična, ki se je navzela zahodnjaškega pogleda na ženskost in seksualnost, se je kot vihar vrnila v rodno deželo in povzročila pravi razdor.

Šport in zdravje 08. 07. 2010 11.06

Kako shujšati v službi?

Ste se kdaj spraševali, kako se izogniti nepravilnim prehranskim navadam v službi? Se vam zdi to tako rekoč nemogoče? Morda vam bo v pomoč dieta, namenjena vsem, ki veliko časa presedijo za računalnikom in stresne situacije blažijo z različnimi "cukrčki".

Njam... 21. 06. 2010 17.00

Testenine s piščancem in balzamičnim kisom

Ste vajeni zgolj testenin z ragujem? Morda je čas, da poskusite nekaj novega. Testenine z balzamičnim kisom in jajčevci vam bodo zagotovo všeč.

Njam... 19. 05. 2010 18.10

Zrezki iz bučk

Privoščite si zelenjavo v obliki mesne specialitete. Zrezek iz bučk ni le sveža, ampak zelo zdrava predjed.

Njam... 04. 05. 2010 17.55

Polnjeni puranji zrezki

Tisti, ki obožujete meso in zelenjavo, si pripravite oboje skupaj malce drugače!

Njam... 27. 04. 2010 17.00

Omleta s šparglji

Domači ali divji, v vsakem primeru so šparglji priljubljena zelenjava, ki se odlično poda tudi k jajčni omleti.

Recepti 25. 04. 2010 12.00

Klasična goveja rolada

Ste si zaželeli govejega mesa? Tukaj je recept za izvirno jed, s katero boste navdušili.

Njam... 25. 04. 2010 18.25

Endivija z avokadom

V toplejših dneh se prileže lažja hrana, zato je solata odlično kosilo, ki vas ohranja vitke in blagodejno vpliva na vaše zdravje.

Recepti 19. 04. 2010 10.00

Kokoš s papriko in zeljem

Perutnina je priljubljena, saj je enostavna za pripravo, omislite pa si lahko številne priloge.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 1109