Zadovoljna.si

Ključna beseda / česen

Njam... 21. 09. 2010 16.37

Testenine s krompirjem in zelenjavo

Potrebujete zalogo ogljikovih hidratov? Da ne boste segli po sladkorjih, si omislite testenine s krompirjem, ki jim dodajte zelenjavo, da obed ne bo pretežak. Priprava jedi ne bo delala težav niti tistim, ki niso mojstri kuhanja.

Njam... 13. 09. 2010 17.41

Paradižnik po provansalsko

Tudi francoska kuhinja ponuja jedi, ki so nadvse enostavne za pripravo, lahko pa se jih postreže kot slastno samostojno jed ali pa kot prilogo. Poleg tega gre za lahko jed, ki nima veliko kalorij, tako da je primerna za vse, ki jih skrbi vitka linija.

Njam... 01. 09. 2010 16.54

Pikantni gaspačo z jogurtom

Gaspačo je tradicionalna hladna španska juha, ki je odlična jed za poletne dni. Pikantna različica z jogurtom je jed, ki jo morate poskusiti.

Njam... 22. 08. 2010 09.42

Paradižnikova juha z mocarelo

Hitro, dobro in zdravo - paradižnikova juha z mocarelo!

Njam... 15. 08. 2010 17.05

Fusili z bučnimi cvetovi

Kdo pravi, da so za kuho primerni samo sadovi rastlin. Cvetovi buč so lahko odlična sestavina omake za testenine.

Njam... 29. 07. 2010 16.24

Testenine z jajčevci

Izkoristite sadeže in zelenjavo, ki jih ponuja poletje. Za ljubitelje testenin je idej za nove slastne jedi vedno dovolj.

Njam... 21. 07. 2010 18.37

Testenine s kaprami in črnimi olivami

Za osvežujoč obrok brez mesa si v vročih dneh lahko omislite prav posebno omako za testenine. Ste že poskusili kapre?

Njam... 11. 07. 2010 18.10

Hobotnica v solati

Zaradi nogometnega svetovnega prvenstva so postale hobotnice najbolj zaželena hrana v Nemčiji. Tudi vi si jo lahko pripravite v okusni solati.

Njam... 07. 07. 2010 18.58

Tunina rižota z artičokami

Jed, ki vas bo popeljala na popotovanje po sončnem mediteranu. Prepustite se vonju morja in sveže zelenjave na svojem krožniku.

Njam... 17. 06. 2010 18.00

Krompir s tuno

Ko se združita zemlja in morje se lahko nadejamo izvrstnih okusov. Podobno se zgodi tudi v kombinaciji krompirja in tune.

Njam... 07. 06. 2010 17.00

Ocvrte klobase s krompirjem

Res je, da je zdravo jesti lahko hrano. Toda včasih se prileže tudi kakšna kalorična jed, ki vam polepša dan.

Njam... 04. 06. 2010 18.00

Brancin s krompirjem

Kot glavno jed si lahko tokrat pripravite brancina s krompirjem.

Njam... 28. 05. 2010 15.42

Hladna mineštra

Če je vaš izgovor, da ne boste jedli juhe ali mineštre ta, da je prevroče za takšne jedi, si lahko zdaj premislite. Zelenjavno juho lahko postrežete tudi hladno.

Šport in zdravje 24. 05. 2010 11.35

Enostavno več možnosti s Knorr čisto jušno osnovo

KNORR ČISTA JUŠNA OSNOVA je narejena le iz najbolj kakovostnih sestavin. Na voljo v dveh okusih: GOVEJA in ZELENJAVNA. Obogatite okus vaših jedi na zelo enostaven način!

Njam... 24. 05. 2010 18.14

Rižota z morskimi sadeži

Vroče postaja in vi že sanjate o morju? Za začetek si lahko privoščite jed, ki vas bo spominjala na prijetne dneve na plaži.

Njam... 21. 05. 2010 18.00

Testenine s čičeriko

Čičerika postaja vse bolj priljubljena vrsta stročnice, saj je slastna v solati in kot priloga. Ste vedeli, da je odlična tudi s testeninami?

Recepti 08. 05. 2010 18.36

Ribja juha

Ste si zaželeli ribe, a vas hkrati neznansko mika topla juha? Privoščite si oboje skupaj!

Recepti 03. 05. 2010 10.00

Golaž z bučkami

Kdo pravi, da ni golaža brez mesa? Bučke so lahko odličen nadomestek.

Njam... 03. 05. 2010 18.10

Domači ajvar

Na enostaven način do odličnega namaza iz zelenjave z domačega vrta.

Njam... 27. 04. 2010 17.00

Omleta s šparglji

Domači ali divji, v vsakem primeru so šparglji priljubljena zelenjava, ki se odlično poda tudi k jajčni omleti.

Recepti 19. 04. 2010 10.00

Kokoš s papriko in zeljem

Perutnina je priljubljena, saj je enostavna za pripravo, omislite pa si lahko številne priloge.

Njam... 14. 04. 2010 18.10

Tzatziki

Za hitro potešitev lakote si pripravite sveži namaz iz kumaric in navadnega jogurta.

Njam... 11. 04. 2010 16.50

Sarme

Jed, ki prežene mačka in napolni želodček.

Njam... 09. 04. 2010 17.00

Pečen brancin

Vikendi so kot nalašč za kakšen nov kuharski izziv. Ste že kdaj pripravili ribo? Odpravite se do ribarnice in svoje najdražje razveselite s pečenim brancinom. Tukaj je recept.

Njam... 08. 04. 2010 18.34

Spomladanski malancani

Lahka spomladanska jed, ki ji bodo z veseljem zaupali tudi vegetarijanci.

Njam... 31. 03. 2010 16.42

Krompir s slanino

Za hitro in okusno malico si lahko pripravite krompir s slanino.

Njam... 19. 03. 2010 18.00

Avokadov namaz

Hitro in slastno pripravite lahek ter zdrav namaz iz zelenega zlata oziroma avokada.

Njam... 15. 03. 2010 17.00

Puran s čilijem

S puranom s čilijem si boste na enostaven način pripravili posebno jed, ki je še boljša drugi dan. Zraven vam bodo teknili bodisi krekerji ali pa kakšen sir.

Njam... 10. 03. 2010 18.57

Špageti s kozicami in peteršiljem

Slastne testenine v omaki iz kozic z dodatkom svežega peteršilja.

Njam... 07. 03. 2010 17.00

Juha s koprivami

Koprivo vsi poznamo po neprijetni pekoči bolečini, ki jo občutimo, če se te rastline dotaknemo. Vendar je kopriva lahko tudi odlična sestavina za juho.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 985