Ključna beseda / česen

Testenine s krompirjem in zelenjavo
Potrebujete zalogo ogljikovih hidratov? Da ne boste segli po sladkorjih, si omislite testenine s krompirjem, ki jim dodajte zelenjavo, da obed ne bo pretežak. Priprava jedi ne bo delala težav niti tistim, ki niso mojstri kuhanja.

Paradižnik po provansalsko
Tudi francoska kuhinja ponuja jedi, ki so nadvse enostavne za pripravo, lahko pa se jih postreže kot slastno samostojno jed ali pa kot prilogo. Poleg tega gre za lahko jed, ki nima veliko kalorij, tako da je primerna za vse, ki jih skrbi vitka linija.

Pikantni gaspačo z jogurtom
Gaspačo je tradicionalna hladna španska juha, ki je odlična jed za poletne dni. Pikantna različica z jogurtom je jed, ki jo morate poskusiti.

Paradižnikova juha z mocarelo
Hitro, dobro in zdravo - paradižnikova juha z mocarelo!

Fusili z bučnimi cvetovi
Kdo pravi, da so za kuho primerni samo sadovi rastlin. Cvetovi buč so lahko odlična sestavina omake za testenine.

Testenine z jajčevci
Izkoristite sadeže in zelenjavo, ki jih ponuja poletje. Za ljubitelje testenin je idej za nove slastne jedi vedno dovolj.

Testenine s kaprami in črnimi olivami
Za osvežujoč obrok brez mesa si v vročih dneh lahko omislite prav posebno omako za testenine. Ste že poskusili kapre?

Hobotnica v solati
Zaradi nogometnega svetovnega prvenstva so postale hobotnice najbolj zaželena hrana v Nemčiji. Tudi vi si jo lahko pripravite v okusni solati.

Tunina rižota z artičokami
Jed, ki vas bo popeljala na popotovanje po sončnem mediteranu. Prepustite se vonju morja in sveže zelenjave na svojem krožniku.

Krompir s tuno
Ko se združita zemlja in morje se lahko nadejamo izvrstnih okusov. Podobno se zgodi tudi v kombinaciji krompirja in tune.

Ocvrte klobase s krompirjem
Res je, da je zdravo jesti lahko hrano. Toda včasih se prileže tudi kakšna kalorična jed, ki vam polepša dan.

Brancin s krompirjem
Kot glavno jed si lahko tokrat pripravite brancina s krompirjem.

Hladna mineštra
Če je vaš izgovor, da ne boste jedli juhe ali mineštre ta, da je prevroče za takšne jedi, si lahko zdaj premislite. Zelenjavno juho lahko postrežete tudi hladno.

Enostavno več možnosti s Knorr čisto jušno osnovo
KNORR ČISTA JUŠNA OSNOVA je narejena le iz najbolj kakovostnih sestavin. Na voljo v dveh okusih: GOVEJA in ZELENJAVNA. Obogatite okus vaših jedi na zelo enostaven način!

Rižota z morskimi sadeži
Vroče postaja in vi že sanjate o morju? Za začetek si lahko privoščite jed, ki vas bo spominjala na prijetne dneve na plaži.

Testenine s čičeriko
Čičerika postaja vse bolj priljubljena vrsta stročnice, saj je slastna v solati in kot priloga. Ste vedeli, da je odlična tudi s testeninami?

Ribja juha
Ste si zaželeli ribe, a vas hkrati neznansko mika topla juha? Privoščite si oboje skupaj!

Golaž z bučkami
Kdo pravi, da ni golaža brez mesa? Bučke so lahko odličen nadomestek.

Domači ajvar
Na enostaven način do odličnega namaza iz zelenjave z domačega vrta.

Omleta s šparglji
Domači ali divji, v vsakem primeru so šparglji priljubljena zelenjava, ki se odlično poda tudi k jajčni omleti.

Kokoš s papriko in zeljem
Perutnina je priljubljena, saj je enostavna za pripravo, omislite pa si lahko številne priloge.

Tzatziki
Za hitro potešitev lakote si pripravite sveži namaz iz kumaric in navadnega jogurta.

Sarme
Jed, ki prežene mačka in napolni želodček.

Pečen brancin
Vikendi so kot nalašč za kakšen nov kuharski izziv. Ste že kdaj pripravili ribo? Odpravite se do ribarnice in svoje najdražje razveselite s pečenim brancinom. Tukaj je recept.

Spomladanski malancani
Lahka spomladanska jed, ki ji bodo z veseljem zaupali tudi vegetarijanci.

Krompir s slanino
Za hitro in okusno malico si lahko pripravite krompir s slanino.

Avokadov namaz
Hitro in slastno pripravite lahek ter zdrav namaz iz zelenega zlata oziroma avokada.

Puran s čilijem
S puranom s čilijem si boste na enostaven način pripravili posebno jed, ki je še boljša drugi dan. Zraven vam bodo teknili bodisi krekerji ali pa kakšen sir.

Špageti s kozicami in peteršiljem
Slastne testenine v omaki iz kozic z dodatkom svežega peteršilja.

Juha s koprivami
Koprivo vsi poznamo po neprijetni pekoči bolečini, ki jo občutimo, če se te rastline dotaknemo. Vendar je kopriva lahko tudi odlična sestavina za juho.