Zadovoljna.si

Ključna beseda / Njam

Njam... 10. 07. 2011 10.01

Ananasova krema z rumom

Božanska kombinacija praženega ananasa in ruma vas bo popeljala v deveta nebesa.

Njam... 08. 07. 2011 10.00

Dagnje na buzaro

Preprosta specialiteta, pri pripravi katere lahko sodeluje vsa družina – vsaj pri delu, ko je školjke treba čistiti.

Njam... 07. 07. 2011 15.15

Špageti s česnom in tartufi

Špageti odličnega okusa, ki vas ne bodo razočarali.

Njam... 06. 07. 2011 16.10

Solata iz mocarele, paradižnikov in pirinih testenin

Čas je za piro, ki velja za izredno zdravo vrsto žita, saj vsebuje obilo pomembnih vlaknin in ogljikovih hidratov. Dodali smo še tipično italijanske sestavine, kot so paradižnik, mocarela in bazilika.

Njam... 05. 07. 2011 14.10

Lososova nabodala

Nabodala, na katera smo nanizali obilico vitaminov. Preizkusite jih tudi vi in navdušeni boste!

Njam... 04. 07. 2011 15.30

Sirotkina juha z mocarelo

Sirotka je ostanek predelave mleka v sir. Je zdrava, uporablja se v športni prehrani, odlična pa je tudi pri težavah z želodcem. Zakaj bi jo zavrgli, če jo lahko dobro izkoristite?

Njam... 03. 07. 2011 15.18

Avokadova solata s kozicami

Čudovita kombinacija avokada, kozic in svežih kumaric. Naj vas premamijo intenzivne barve in eksotični okusi.

Njam... 01. 07. 2011 12.40

Bela kivijeva torta

Torta, ki jo lahko pripravimo v vsakem letnem času. Ker je ohlajena, najbolj prija poleti.

Njam... 30. 06. 2011 13.30

Škampovi repki na buzaro

Znana dalmatinska specialiteta s škampi, ob kateri se priležeta kozarec dobrega vina in domači kruh.

Njam... 29. 06. 2011 16.33

Škampi s popečenimi bučkami

Ko združimo popečene bučke in škampe, dobimo zelo zanimivo, a preprosto kombinacijo, ki bo čudežno izginila s krožnika.

Njam... 28. 06. 2011 15.45

Palačinke s špinačo

Palačinke z bogatim nadevom iz špinače, bučk, skute in z vonjem po timijanu.

Njam... 27. 06. 2011 16.04

Fusilli sedmih dišavnic

Mali svedrčki v paradižnikovi omaki z obilico zelišč, ki poskrbijo za fantastičen okus.

Njam... 26. 06. 2011 10.00

Solata z rukolo in parmezanom

Lahko si jo pripravimo celo skledo, dodamo malo sira in začimb, tako morda ne bomo potrebovali ničesar drugega za pod zob.

Njam... 24. 06. 2011 15.45

Angelska torta

Rahla bela torta, ki jo spečemo iz posebne, zelo fino mlete moke in premažemo z belo beljakovo glazuro.

Njam... 23. 06. 2011 15.40

Zelenjavna nabodala

Pisana popestritev na krožniku, ki je dobila navdih iz Francije. Nepogrešljiva na piknikih.

Njam... 22. 06. 2011 16.05

Ananasov smoothie

Okusen napitek, ki je hkrati tudi bogat z vitamini in minerali.

Njam... 21. 06. 2011 15.40

Flambiran ananas z medom

Fuzija svežega ananasa in dobrega domačega medu bo pričarala pravcato majhno pravljico ter užitek.

Njam... 20. 06. 2011 14.40

Jagodni tiramisu

Tiramisu z jagodami in nežna maskarpone krema. Odlična kombinacija, če bi radi presenetili svoje goste.

Njam... 19. 06. 2011 16.10

Jagodni tiramisu

Tiramisu z jagodami in nežna maskarpone krema. Odlična kombinacija, če bi radi presenetili svoje goste.

Njam... 17. 06. 2011 15.20

Lososov carpaccio

Sveže rezine lososa in okusna omaka iz zelišč predstavljajo odlično kombinacijo ter obljubljajo dober okus.

Njam... 16. 06. 2011 17.10

Ajdov kruh

Ajdov kruh dolgo ostane svež, ker v sebi zadržuje vlago. Za posebne priložnosti v testo vmešamo nekaj pesti prebranih in nasekljanih orehov. Ajdovo moko mešamo s pšenično, delež ajdove je od 30 do 70 odstotkov, običajno pa 50 odstotkov.

Njam... 15. 06. 2011 14.37

Sadni lonček z jogurtom

Idealno za vroče dni in zajtrke. Bogat in zdrav obrok, za katerega potrebujete le dve ali tri vrste sadja in seveda jogurt.

Njam... 14. 06. 2011 16.15

Jogurtova strnjenka z jagodami

Nežna jogurtova krema v objemu sočnih jagod, ki šarmira že s svojo žametno rdečo barvo. Okus je imeniten, prepustite se mu.

Njam... 12. 06. 2011 16.08

Pečena hobotnica

Pečena hobotnica je tradicionalna hrvaška jed, vendar je zelo popularna tudi v Sloveniji. Predvsem ob morju. Da pa ne boste samo zaradi hobotnice hodili na morje, si jo pripravite kar doma.

Njam... 10. 06. 2011 16.07

Sladko-kisla solata iz lubenice

Da ni vedno zelenjavna solata, je lahko v vročih dneh na meniju tudi sadna. Vodena lubenica je odličen in zdrav obrok za celo družino.

Njam... 09. 06. 2011 14.13

Solata s čičeriko in papriko

Ta hrustljava solata je prava poslastica kot priloga ali kot samostojna jed. Mi stavimo na veliko porcijo, zato vam nudimo recept za štiri ljudi.

Njam... 08. 06. 2011 15.00

Pečene banane

Tipična sladica iz azijske kuhinje, ki vas napolni z energijo.

Njam... 07. 06. 2011 12.00

Zamrznjen jogurt

Narejen je podobno kot sladoled, vendar večina receptov vsebuje želatino, barvila in različna sladila. Mi vam ponujamo najbolj naravno različico.

Njam... 06. 06. 2011 12.00

Poletna rižota

Poletna rižota z maslom, česnom, kislo smetano, gorgonzolo, parmezanom in pinjolami, obarvana s pestom in okrašena z baziliko.

Njam... 04. 06. 2011 13.14

Korenčkova torta

Torta iz prosene moke, korenja, meda, jabolčnega soka in lešnikov je zaradi sestavin zelo zdrava torta. Navdušili boste tako majhne, kot tudi velike otroke.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 985