Zadovoljna.si

Ključna beseda / peter

Njam... 04. 05. 2010 17.55

Polnjeni puranji zrezki

Tisti, ki obožujete meso in zelenjavo, si pripravite oboje skupaj malce drugače!

Njam... 28. 04. 2010 18.42

Čemažev namaz

Odlična predjed iz čemaževih listov, ki bo popestrila vaš jedilnik.

Njam... 27. 04. 2010 17.00

Omleta s šparglji

Domači ali divji, v vsakem primeru so šparglji priljubljena zelenjava, ki se odlično poda tudi k jajčni omleti.

Šport in zdravje 23. 04. 2010 08.00

Paradižnikova dieta: 5 dni = –3 kg

Se tudi vi ob pogledu na številke, ki jih prikazuje vaša tehtnica, zgrozite? Preden bo poletje že trkalo na vrata, si privoščite pet dni lahke diete s paradižnikom in … Oglejte si jedilnik.

Recepti 19. 04. 2010 10.00

Kokoš s papriko in zeljem

Perutnina je priljubljena, saj je enostavna za pripravo, omislite pa si lahko številne priloge.

Njam... 16. 04. 2010 18.00

Korenčkova solata

Privoščite si solato z veliko vitamina B za hitro in slastno malico.

Recepti 14. 04. 2010 09.10

File jelenovega mesa z začimbami in pečenim brstičnim ohrovtom

Divjačina je priljubljena zaradi visokih vsebnosti omega 3 maščobnih kislin, ker je skoraj brez maščob in holesterola.

Njam... 12. 04. 2010 16.50

Špageti s tremi siri

Imate radi sir? Tokrat vam ponujamo recept za špagete s tremi vrstami močnih sirov.

Recepti 11. 04. 2010 12.00

File morskega lista

Riba iz Jadranskega morja ima zelo nežno, belo in slastno meso. Običajno se ga pripravi ocvrtega in pečenega.

Njam... 11. 04. 2010 16.50

Sarme

Jed, ki prežene mačka in napolni želodček.

Njam... 09. 04. 2010 17.00

Pečen brancin

Vikendi so kot nalašč za kakšen nov kuharski izziv. Ste že kdaj pripravili ribo? Odpravite se do ribarnice in svoje najdražje razveselite s pečenim brancinom. Tukaj je recept.

Njam... 08. 04. 2010 18.34

Spomladanski malancani

Lahka spomladanska jed, ki ji bodo z veseljem zaupali tudi vegetarijanci.

Njam... 07. 04. 2010 18.05

Bučke s kuskusom in sirovo omako

V toplejših dneh se prileže lažja hrana, ki nam ne obteži želodca. Pripravite si bučke z eno glavnih jedi v Severni Afriki – kuskusom.

Novice 03. 04. 2010 11.00

Divji in razuzdani svet 'grupijk'

Slovenščina ne pozna prevoda te besede, a 'groupie' je fenomen, ki ga pozna ves svet. Nekatere 'grupijke' so v preteklem stoletju pisale zgodovino in razkrile marsikatero pikantnost izpod rjuh razvpitih rock zvezd.

Njam... 31. 03. 2010 16.42

Krompir s slanino

Za hitro in okusno malico si lahko pripravite krompir s slanino.

Njam... 29. 03. 2010 17.00

Polnjene pečene sardine

Imate radi ribje jedi, a ne najdete novega recepta? Mi vam ponujamo nasvet za pripravo pečenih polnjenih sardin.

Njam... 23. 03. 2010 17.50

Kremna brokolijeva juha

Da boste zdravi pričakali pomlad, se pogrejte ob brokolijevi juhi s krompirjem.

Novice 21. 03. 2010 19.55

Festival alkohola in seksa

Praznik razgaljenih teles in prekomernih količin alkohola se je zaključil in na Floridi se je tudi letos zbralo veliko mladih, ki so se predajali popivanju in iskanju avantur.

Njam... 19. 03. 2010 18.00

Avokadov namaz

Hitro in slastno pripravite lahek ter zdrav namaz iz zelenega zlata oziroma avokada.

Njam... 11. 03. 2010 17.31

Polnjene paprike

Pripravite si polnjene paprike in z njimi napolnite lačen želodček.

Njam... 10. 03. 2010 18.57

Špageti s kozicami in peteršiljem

Slastne testenine v omaki iz kozic z dodatkom svežega peteršilja.

Recepti 28. 02. 2010 10.00

RECEPT: Falafel

Falafel je po izvoru arabski prigrizek, ki pa je postal popularen širom po svetu. Je idealna hitra hrana, ki si jo lahko pripravite doma.

Njam... 24. 02. 2010 18.57

Hrustljav tunin zavitek

Zavitek presenečenja za ljubitelje tunine.

Moda 23. 02. 2010 18.50

LIČENJE: Chanel narekuje naravno

Čisti odtenki peska, zemlje in nežnih odtenkov, ki se gibljejo med rjavo in rožnato barvo. Chanelova spomladanska kolekcija ličil je preprosto naravna.

Njam... 21. 02. 2010 18.51

Jajčna frtalja

Okusna in preprosta jed, ki jo lahko postrežemo za kosilo ali večerjo.

Njam... 16. 02. 2010 18.35

Črna sipina rižota

Morski sadeži navdušujejo na vsakem koraku, tudi sredi zime, daleč od moraj in peščenih plaž. Sipina rižiota z značilno črno barvo bo obarvala tudi vaš jedilnik.

Njam... 15. 02. 2010 18.15

Cordon blue

Pripravite si slastno piščančje meso na način 'cordon blue'!

Njam... 08. 02. 2010 14.15

Telečji zrezki s pikantno omako

V zmrzovalniku imate telečje zrezke, a ne veste, kako bi jih pripravili. Ponujamo vam pikanten recept za mrzle zimske dneve.

Njam... 07. 02. 2010 16.50

Rižota z limono

Jed za tiste, ki ne vztrajajo pri tradicionalnih okusih. Zakaj ne bi za spremembo preizkusili nov in svež recept?

Njam... 02. 02. 2010 18.40

Gobova juha

Tisti, ki ste jeseni pridno gobarili in gozdne plodove shranili v zamrzovalnik, si lahko v zimski idili privoščite okusno gobovo juho.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 985