Zadovoljna.si

Ključna beseda / poper

Njam... 22. 11. 2010 17.30

Bučkina lazanja

Privoščite si okusno in sočno lazanjo s hrustljavo zapečenim parmezanom. Jed je primerna tudi za vegetarijance.

Njam... 19. 11. 2010 15.25

Guacamole

Ste že poizkusili namaz iz avokada, ki izvira iz vroče Mehike? Ne? Potem je skrajni čas, da to storite!

Njam... 16. 11. 2010 15.25

Rižota v buči

Odličen recept, s katerim lahko popestrite jesensko domačo zabavo. Pohitite na tržnico po bučo!

Njam... 14. 11. 2010 12.21

Namaz iz sveže tunine

Za vse tiste, ki niste navdušeni nad konzervami, je kot nalašč recept za tunin tatar. Glavna sestavina je sveža tunina in ne tista iz pločevinke.

Njam... 10. 11. 2010 13.06

Polenta z gobami

Zima je pred vrati in kdo se lahko upre krožniku, na katerem je polenta z gobami. Preizkusite recept vaše babice, navdušil vas bo!

Njam... 09. 11. 2010 16.00

Špageti s sirovo omako in lososom

Namesto morskih sadežev se tokrat lotite priprave lososa, začinjenega s sirovo omako in s pridihom testenin.

Njam... 07. 11. 2010 20.00

Kremna česnova juha

Dolge jesenske dni si popestrite z okusno kremno česnovo juho s krompirjem.

Njam... 01. 11. 2010 16.15

Francoska čebulna juha

Ni boljšega zdravila za zdravljenje prazničnega mačka, kot je okusna juha, ki vas nasiti in hkrati pogreje. Francoska čebulna juha velja za veliko specialiteto, ki vas zagotovo ne bo pustila ravnodušnih!

Njam... 01. 10. 2010 13.03

Rižota z lečo

Vas grabi lakota? Ne čakajte, spravite se v kuhinjo in si pripravite nekaj slastnega. Nimate ideje. Preverite spodnji recept.

Njam... 28. 10. 2010 16.20

Solata z dateljni

Kdor rad meša okuse, bo navdušen nad to jedjo, ki je nadvse primerna za kakšno vegetarijansko večerjo. Sestavljena je namreč iz sadja in zelenjave. Zagotovo gre za mešanico, ki jo velja poskusiti. Jed ima približno 100 kalorij na osebo.

Njam... 24. 10. 2010 17.08

Avokado in ananas s pomarančno omako

Za marsikoga nevsakdanja kombinacija prijetnih okusov, začinjena z vaniljo in ščepcem popra. Prepustite se mešanici omamnih okusov.

Njam... 22. 10. 2010 16.21

Testenine s tuno in ribezom

Se vam zdi kombinacija ribeza in tune nenavadna? Morda pa jo morate prav zaradi tega proskusiti in spoznali boste, da gre za okuse, ki skupaj ustvarijo odlično kombinacijo.

Njam... 20. 10. 2010 18.25

Mesni zavitki

Recept za zavitke, polnjene z mletim mesom, ki jih lahko postrežete kot slastno predjed!

Njam... 19. 10. 2010 17.22

Polenta z gobami in sirom

Okusno jesensko kosilo s polento, gobami in sirom za celo družino. Uživajte v harmoniji okusov!

Njam... 11. 10. 2010 17.15

Humus

Ste si zaželeli nečesa zdravega, lahkega, a vseeno neverjetno okusnega? Potem bo humus, libanonska specialiteta, kot nalašč za vas!

Njam... 07. 10. 2010 16.56

Solata s paradižnikom in gobami

Okusna jesenska solata z gobami in paradižnikom za prave gurmane.

Njam... 06. 10. 2010 15.34

Cvetačna kremna juha

Privoščite si okusno kremno juho s cvetačo in krompirjem. Zaradi svoje gostote lahko nadomesti tudi kosilo ali večerjo.

Njam... 05. 10. 2010 16.05

Kostanj z rdečim zeljem

Izkoristite sadove jeseni in kot prilogo k mesnim jedem ali pa krompirju pripravite kostanj z rdečim zeljem. Ta priloga je odlična tudi zraven različnih sirov. Poskusite!

Njam... 29. 09. 2010 17.55

Piščančje chimichangas

Mehiška specialiteta za prijetno druženje ob rdečem vinu in v dobri družbi.

Njam... 24. 09. 2010 18.15

Pečen riž

Recept za pečen riž s porom, drobnjakom, peteršiljem in mocarelo.

Njam... 20. 09. 2010 18.40

Špageti s špinačo in skuto

Ljubiteljti testenin si tokrat pripravite špagete z lahko prebavljivo špinačo, ki je polna hranilnih snovi!

Njam... 16. 09. 2010 16.05

Kuskus z lososom

Pripravite si specialiteto Berberov – kuskus z bogatim virom maščobnih kislin omega 3 – lososom. Zdrav in okusen obrok!

Njam... 13. 09. 2010 17.41

Paradižnik po provansalsko

Tudi francoska kuhinja ponuja jedi, ki so nadvse enostavne za pripravo, lahko pa se jih postreže kot slastno samostojno jed ali pa kot prilogo. Poleg tega gre za lahko jed, ki nima veliko kalorij, tako da je primerna za vse, ki jih skrbi vitka linija.

Njam... 07. 09. 2010 18.17

Solata s figami in pršutom

Harmonija okusov poletja in jeseni se združuje v solati s figami in pršutom. Zadovoljila bo tudi najbolj zahtevne jedce, z njo pa boste razveselili tudi ljubitelje rukole.

Njam... 30. 08. 2010 18.25

Kuskus z zelenjavo in piščancem

Pripravite si specialiteto Berberov in eno izmed glavnih jedi v Severni Afriki – kuskus. Za bolj izpopolnjen obrok zraven dodajte še zelenjavo in piščančje prsi!

Njam... 25. 08. 2010 17.30

Nabodala iz rakcev

Zakaj bi na pikniku vedno vladale klobasice in čevapčiči? Ste kdaj pomislili, da bi postregli nabodala iz rakcev, ki so enostavna za pripravo in še lepa na pogled.

Njam... 22. 08. 2010 09.42

Paradižnikova juha z mocarelo

Hitro, dobro in zdravo - paradižnikova juha z mocarelo!

Njam... 17. 08. 2010 18.59

Hrustljavi losos v omaki iz rabarbare

Kiselkasta omaka na rabarbarini osnovi se odlično poda k različnim ribam. Tokrat smo izbrali hrustljavega lososa.

Njam... 12. 08. 2010 18.00

Riževi ocvrtki z zelenjavno skuto

Ocvrtki iz riža in zelenjave so odličen prigrizek za zahtevne gurmane, lahko pa jih ponudite tudi najmlajšim. Igrivi polpetki bodo hitro potešili vašo lakoto.

Njam... 09. 08. 2010 16.49

Makaroni z artičokami in tuno

Artičoka izvira iz Sredozemlja, cenili so jo že Stari Grki in Rimljani. Tuna iz konzerve pa je eden najbolj preprostih prigrizkov. Združena lahko postaneta odlična jed.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 985