Zadovoljna.si

Ključna beseda / priprava

Njam... 31. 03. 2010 16.42

Krompir s slanino

Za hitro in okusno malico si lahko pripravite krompir s slanino.

Njam... 30. 03. 2010 17.00

Poštarjevi špageti

Imate radi artičoke? Tokrat jih lahko uporabite kot sestavino za omako. Artičoke imajo blagodejni učinek na želodec, žolč in jetra, poleg tega zbujajo tek.

Njam... 29. 03. 2010 17.00

Polnjene pečene sardine

Imate radi ribje jedi, a ne najdete novega recepta? Mi vam ponujamo nasvet za pripravo pečenih polnjenih sardin.

Njam... 28. 03. 2010 18.15

Ocvrti jajčevci s sezamom

Pripravite si okusno jed iz ocvrtih jajčevcev s sezamom!

Njam... 26. 03. 2010 18.20

Pica roladice

Pripravite si roladice z okusom pice!

Njam... 24. 03. 2010 18.00

Čokoladni mafini

Posladek za majhne in velike, ki obožujejo čokolado in enostavno pripravo sladic.

Njam... 23. 03. 2010 17.50

Kremna brokolijeva juha

Da boste zdravi pričakali pomlad, se pogrejte ob brokolijevi juhi s krompirjem.

Njam... 22. 03. 2010 19.11

Rižota s kozicami in šparglji

Lahko je izvrstna predjed, če se odločite za obilno kosilo, ali pa barvita glavna jed za tiste, ki si želite nenavadnih okusov.

Njam... 19. 03. 2010 18.00

Avokadov namaz

Hitro in slastno pripravite lahek ter zdrav namaz iz zelenega zlata oziroma avokada.

Njam... 16. 03. 2010 18.15

Skutino pecivo

Specite lahko in okusno jogurtovo pecivo s sadjem!

Njam... 15. 03. 2010 17.00

Puran s čilijem

S puranom s čilijem si boste na enostaven način pripravili posebno jed, ki je še boljša drugi dan. Zraven vam bodo teknili bodisi krekerji ali pa kakšen sir.

Njam... 14. 03. 2010 18.50

Osvežujoč limonin namaz

Hitra priprava okusnega limoninega namaza.

Njam... 11. 03. 2010 17.31

Polnjene paprike

Pripravite si polnjene paprike in z njimi napolnite lačen želodček.

Njam... 09. 03. 2010 18.10

Rižota s češnjevcem in rukolo

Sredozemska kuhinja je znana in cenjena po celem svetu, njene prednosti pa priznavajo tudi zdravniki. Pripravite si rižoto s češnjevcem in rukolo, vaše brbončice in telo vam bodo hvaležni!

Njam... 03. 03. 2010 17.20

Rižev narastek

S to sladico so babice navduševale svoje vnučke, in če želite obuditi sladke spomine na otroštvo, si rižev narastek pripravite sami, saj je postopek izredno preprost.

Njam... 01. 03. 2010 18.15

Smoothie iz jagodičevja

Pred toplimi dnevi je čas, da se znebite odvečnih kilogramov. Tako si namesto sladice raje privoščite zdrav ter okusen sadni smoothie!

Njam... 23. 02. 2010 17.30

Chili con carne

Za malce bolj ostro življenje si postrežite s chili con carne.

Njam... 22. 02. 2010 10.00

Čežana iz surovih jabolk

Vas zanima, kako hitro pripraviti jabolčno sladico, ki ne redi?

Njam... 19. 02. 2010 17.05

Vroča govedina

Jed, ki si jo lahko omislite le takrat, ko imate dovolj časa za pripravo. Ko se vam mudi, se raje odločite za kaj drugega. Brez dolgotrajnega kuhanja vam goveje meso ne bo teknilo.

Njam... 17. 02. 2010 17.37

Marmeladni krofi

Pust se je poslovil, a sladki marmeladni krofi nam še vedno teknejo.

Njam... 16. 02. 2010 18.35

Črna sipina rižota

Morski sadeži navdušujejo na vsakem koraku, tudi sredi zime, daleč od moraj in peščenih plaž. Sipina rižiota z značilno črno barvo bo obarvala tudi vaš jedilnik.

Njam... 15. 02. 2010 18.15

Cordon blue

Pripravite si slastno piščančje meso na način 'cordon blue'!

Njam... 11. 02. 2010 16.00

Hitri biftek z rukolo in parmezanom

Bliža se valentinovo in morda že razmišljate, kako bi svojega dragega ali drago presenetili. Pripravite večerjo z biftkom.

Njam... 09. 02. 2010 17.55

Lazanja z mesno omako

Obožujete italijansko kuhinjo? Potem morate poizkusiti pravo lazanjo z okusno mesno omako.

Njam... 08. 02. 2010 14.15

Telečji zrezki s pikantno omako

V zmrzovalniku imate telečje zrezke, a ne veste, kako bi jih pripravili. Ponujamo vam pikanten recept za mrzle zimske dneve.

Njam... 07. 02. 2010 16.50

Rižota z limono

Jed za tiste, ki ne vztrajajo pri tradicionalnih okusih. Zakaj ne bi za spremembo preizkusili nov in svež recept?

Njam... 05. 02. 2010 18.15

Kokosove kocke

Privoščite si slastne kokosove kocke, ki so vredne greha!

Njam... 02. 02. 2010 18.40

Gobova juha

Tisti, ki ste jeseni pridno gobarili in gozdne plodove shranili v zamrzovalnik, si lahko v zimski idili privoščite okusno gobovo juho.

Novice 31. 01. 2010 14.00

Zakaj izbrati organsko - BIO kozmetiko?

Organske linije kozmetike se zanašajo na naravne vire, z znano kakovostjo in učinkovanjem, kjer ni prostora za ''revolucionarne sintetične'' sestavine, katerih dolgoročni učinki niso znani.

Njam... 31. 01. 2010 19.00

Bruskete z mozzarelo

Mozzarela in popečeni kruhki za prigrizek s pridihom Italije.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 1332