Zadovoljna.si

Ključna beseda / sestavine

Njam... 07. 05. 2011 15.24

Špinačna solata z mandarinami

Odlična mlada špinača v kombinaciji z mandarinami in oreščki bo popestrila vsakodnevni jedilnik.

Njam... 06. 05. 2011 14.54

Vietnamski pomladanski zvitki

Pridih daljnega Vietnama v vaši kuhinji. Hrana, ki je polna svežih okusov in še prikupno izgleda.

Njam... 05. 05. 2011 16.20

Ananasova krema z rumom

Božanska kombinacija praženega ananasa in ruma vas bo popeljala v deveta nebesa.

Njam... 04. 05. 2011 16.28

Palačinke z maskarponejem

Nežna krema iz maskarponeja in sladkasta smetana s čokolado sta kombinacija za božanske palačinke.

Njam... 01. 05. 2011 16.30

Spomladanska enolončnica z zdrobovimi cmočki

Preprosta in hitro pripravljena enolončnica je primerna tudi za vegetarijance in za vse, ki radi jedo dobro, zdravo in manj kalorično hrano.

L\'ORÉAL PARIS 29. 04. 2011 11.45

Barviti, sijoči in negovani nohti

Poleg pravilno izbranih ličil ne smemo pozabiti na nego rok. Slednje so pomemben adut pri zapeljevanju in še dodatno poudarjajo žensko lepoto. Poleg mehke in in navlažene kože nekaj pozornosti namenimo tudi lepo oblikovanim in obarvanim nohtom. Kozmetična hiša L'Oréal Paris ponuja paleto izbranih odtenkov lakov za nohte za vsako priložnost in vsako žensko!

Njam... 29. 04. 2011 16.00

Jogurtova strnjenka z jagodami

Nežna jogurtova krema v objemu sočnih jagod, ki šarmira že s svojo žametno rdečo barvo. Okus je imeniten, prepustite se mu.

Njam... 28. 04. 2011 15.55

Rižota z lisičkami

Pri rižoti z lisičkami ne moremo zgrešiti – ko osvojimo osnovna pravila priprave rižot. In ko se naučimo pripravljati eno, bomo znali pripraviti (skoraj) vse.

Njam... 27. 04. 2011 15.45

Presna bananina pita

Presna bananina pita s kokosom, je kot nalašč za vse ljubitelje precej sladkih sladic.

Njam... 26. 04. 2011 16.35

Avokado s pršutom in lešnikovo omako

Okusen prigrizek, ki ga lahko ob posebih priložnostih ponudite tudi kot predjed.

Njam... 24. 04. 2011 12.10

Pirhi v teranu

Priprava takšnih pirhov je preprosta. V nič vam bo šel le teran, videz teh pirhov pa vas bo enostavno navdušil.

Njam... 22. 04. 2011 16.35

Topla solata iz jajčevcev

Solata iz jajčevcev je polna antioksidantov in prefinjenih okusov. Zdrav obrok, primeren za vegetarijance.

Njam... 21. 04. 2011 14.15

Solata z brstičnim ohrovtom in mandlji

Vitaminska bomba, ki bo telo napolnila s svežo energijo in koristnimi rudninami.

Njam... 20. 04. 2011 15.41

Makov kolač s čokoladnim prelivom

Ko nam pade sladkor, ko imamo vsega čisto in zares zadosti, ni boljšega, kot poiskati miren kotiček in si privoščiti čokoladni makov kolač. Čokolada osreči, mak pa pravi, daj, pozabi ...

Njam... 18. 04. 2011 14.22

Žepki s čemažem in kozjo skuto

V žepkih s čemažem sta dve sestavini polni zdravja, s katerima bomo nabrali moč v novi pomladi. Čemaž je trajnica z zdravilnimi učinki. Drobna cvetlica z velikimi suličastimi temno zelenimi listi, ki močno diši po česnu, požene zgodaj spomladi. Menda po zimskem spanju "k sebi spravi" celo medveda. Kazein in maščoba v kozjem mleku sta lažje prebavljiva kot v kravjem, zato kozje mleko in izdelke iz njega priporočajo za prehrano starejših, bolnikov in otrok, ki so alergični na kravje mleko.

Njam... 17. 04. 2011 14.50

Falafel

Falafli so ocvrte kroglice ali polpetki iz zmiksane čičerike in začimb. Jemo jih s pita kruhom. Zraven se priležejo solata, vložena zelenjava in pikantne omake.

Njam... 15. 04. 2011 14.55

Solata panzanella

Znana italijanska solata, pri kateri porabimo star kruh in pripravimo osvežilno in okusno solato.

Njam... 13. 04. 2011 14.05

Bageta z avokadom, lososom in kaviarjem

Popečene rezine bagete debelo namažemo z namazom iz avokada in obložimo z dimljenim lososom in lososovim kaviarjem.

Moda 11. 04. 2011 15.25

Poceni in učinkovito! Balzam za lase iz domače kuhinje

Domače lepotne maske postajajo vse bolj priljubljene. Poleg učinkovitosti so namreč tudi dostopnejše, in kar je najpomembnejše, so povsem naravne brez dodanih kemikalij, ki so največkrat škodljive. Hranljiv balzam za lase je priporočljiv tako za tiste s suhimi lasmi kot tudi za vse, ki bi želele svojim lasem dodati lesk.

Njam... 10. 04. 2011 16.00

Jajčevci s kuskusovim nadevom

Lahka in zdrava jed, ki jo pripravimo brez večjih težav. Grižljaji, polni zdravja in dobrega okusa.

Njam... 07. 04. 2011 14.40

Školjčna juha

Klasična juha z mediteranskim pridihom in odličnim okusom bo s svojo predstavitvijo obudila morske užitke.

Njam... 06. 04. 2011 16.05

Zvitki s kuhanim pršutom in skuto

Simpatična rulada iz kuhanega svinjskega stegna in skute. Zelo primerna za zabave na vrtu ali piknike.

Njam... 05. 04. 2011 15.35

Kuskus z zelenjavo

Hitro pripravljen hranljiv obrok iz kuskusa in sveže zelenjave. Jed, ki bo zasvojila vse vegetarijance in ljubitelje zelenjave. Ponudimo ga lahko kot prilogo k pečenemu jagenjčku ali svinjskim rebrcem.

Njam... 04. 04. 2011 15.30

Zelen piščančji curry

Barvita tajska kuhinja se je tokrat odločila za zeleno barvo. Zelena kari omaka je dodatek, s katerim boste zadeli v polno.

Njam... 31. 03. 2011 15.36

Kivijev sladoled

Kadar se vam zahoče nežnega in lahkega deserta, se spomnite na kivijev sladoled. Če bi ga radi obogatili, mu seveda lahko dodate smetano ali pa kakšen hrustljav piškot.

Njam... 30. 03. 2011 15.15

Biskvitna rulada

Recept za okusno biskvistno rulado.

Novice 30. 03. 2011 15.00

4 barve za zdravo telo

Recept zdrave in okusne hrane se skriva v barvah. Živila močnih barv niso le lepa na pogled, temveč simbolizirajo zdrave sestavine, ki bogatijo in blagodejno vplivajo na naše celotno telo. Sadje in zelenjava opaznih barv imata tako poleg estetskega in hranilnega tudi zdravilni namen.

Njam... 28. 03. 2011 16.00

Piščančji file z artičokami

Recept za piščančji file z artičokami.

Njam... 24. 03. 2011 16.35

Čemažev pesto

Pripravite klasično italijansko hladno zeliščno omako, s katero lahko na hitro pripravite testenine, pa tudi druge jedi. Tokrat s čemažem!

Njam... 21. 03. 2011 16.31

Ocvrtki s šparglji

Šparglje lahko uporabite na tisoč in en način, eden od teh je tudi ta, da jih vmešate v maso iz moke, piva in jajc ter pripravite okusne ocvrtke.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 985